MASCOT® FRONTLINE

    MASCOT® FRONTLINE -tuotteet sopivat palvelu- ja logistiikka-aloilla sekä teknisissä ja toimistotöissä työskenteleville. Ne ovat kevyitä, pehmeitä ja kulutuksenkestäviä. Osa tuotteista on joustavia, ja kaikissa on tilaa liikkua. Hyvännäköisistä MASCOT® FRONTLINE -tuotteista on saatavana monia eri malleja ja värejä. ULTIMATE STRETCH kankaasta valmistetut tuotteet takaavat ainutlaatuisen liikkumisen vapauden. Tiivistäen voi sanoa, että MASCOT® FRONTLINE -vaatteet tuntuvat mukavilta ja näyttävät hyviltä koko työpäivän ajan.

    Profiilivaatteet

    MASCOT® FRONTLINE -malliston corporate wear -alaosat on ommeltu ULTIMATE STRETCH kankaasta. Aavistuksen verran viralliset vaatteet pysyvät siisteinä ja edustavan näköisinä koko työpäivän ajan. Ne ovat siis hyvä valinta erityisesti palvelualoilla ja toimistotöissä. Corporate wear -housut ja puolihameet sopivat yhteen MASCOTin muiden tuotteiden, esimerkiksi MASCOT® CROSSOVER -mallien kanssa. Erilaisia vaatteita yhdistelemällä yritykselle voi luoda yhtenäisen ilmeen yli osastorajojen.

    Naisvartalolle sopivia työvaatteita

    MASCOT® FRONTLINE -mallistossa on erityisesti naisille suunniteltuja housuja ja puolihameita. Valittavana on kaksi erilaista istuvuutta, DIAMOND ja PEARL. Vaihtoehdot auttavat kaikkia löytämään omia muotojaan vastaavat vaatteet. Naisille suunnatut, moniin eri työtehtäviin sopivat tuotteet ovat kevyitä ja kulutuksenkestäviä, ja ne on tehty ULTIMATE STRETCH kankaasta. Jos kaipaat työvaatteisiisi enemmän toimintoja, voit etsiä tuotteita MASCOTin muusta mallistosta. Siellä on esimerkiksi joustavia ja joustamattomia polvitaskuhousuja sekä takkeja ja muita yläosia nimenomaan naisille.