MASCOT® CROSSOVER

  Laadukas ja kattava MASCOT® CROSSOVER -mallisto täydentää työvaateratkaisusi. Mallistossa on T-paitoja, collegepaitoja ja pikeepaitoja erilaisista materiaaleista (Basic, Premium ja Premium Performance).

  Sekä trendikkäitä että yksivärisiä tuotteita ja runsaasti värivalikoimaa. Malliston alusasuissa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Ne esimerkiksi siirtävät kosteuden pois iholta, suojaavat kylmyydeltä, kuivuvat nopeasti ja ehkäisevät bakteerien leviämistä. MASCOT® CROSSOVER -malliston tuotteita voivat käyttää kaikkien ammattiryhmien edustajat, jotka tahtovat koostaa yrityksen identiteettiin ja profiiliin täydellisesti sopivan vaatetusratkaisun.

  Erilaisia kudoksia

  MASCOTin tuotteissa käytetään kudokseltaan erilaisia kankaita.

  • Yksinkertainen jersey on kevyt ja hengittävä kangastyyppi.
  • Interlock-neuloksen tasainen ja pehmeä pinta soveltuu hyvin painatusten pohjaksi. Interlockia käytetään usein vartalonmyötäisissä tuotteissa, esimerkiksi aluspaidoissa.
  • Kampapuuvilla on erityiskäsiteltyä laadukasta puuvillaa, joka pysyy hyvännäköisenä eikä nukkaannu.
  • Pikeeneulos antaa kankaille kauniin ja ylellisen, vohvelikangasta muistuttavan ulkoasun. Pikee tuntuu iholla mukavalta, sillä se on kevyttä, pehmeää ja erittäin hengittävää.

  Osa MASCOT® CROSSOVER -tuotteista on käsitelty nukkaantumattomiksi. Käsittely varmistaa, että vaatteet pysyvät pitkään edustavan näköisinä.

  Jokaiselle jotakin

  Eri työntekijöillä voi olla hyvin erilaiset näkemykset siitä, millaiset työvaatteet ovat mukavia, laadukkaita ja toimivia. MASCOT® CROSSOVER -mallistossa on monenlaisista materiaaleista valmistettuja tuotteita, erilaisia istuvuuksia ja 27 värivaihtoehtoa. Tarjolla on esimerkiksi puuvillaisia T-paitoja, hupullisia ja huputtomia collegepaitoja sekä teollisen pesun kestäviä ProWash®-tuotteita.

  Tuotteita uusiopolyesteristä ja luomupuuvillasta

  MASCOT® CROSSOVER -mallistossa on myös uusiopolyesteristä ja luomupuuvillasta valmistettuja T-paitoja, pikeepaitoja ja svetareita. Tuotteet on valmistettu ympäristöä kunnioittaen uusista ja kierrätetyistä materiaaleista. Osa tuotteista on 100-prosenttista luomupuuvillaa, osa luomupuuvillan (60 %) ja uusiopolyesterin (40 %) seosta.

  Eristävä - Merkkiä

  Tekniset alusvaatteet

  Alusvaatteet ovat pukeutumisen perusta. Ne ovat kuin ylimääräinen iho, joka tuntuu parhaimmillaan mukavalta, pehmeältä ja joustavalta. Kaikki MASCOTin tekniset alusasut on valmistettu innovatiivisista materiaaleista, jotka tukevat kehoa: säätävät lämpötilaa, siirtävät kosteutta pois ja eristävät kylmyydeltä. Olo pysyy siis mukavana koko päivän – riippumatta siitä, missä ja millaisissa olosuhteissa töitä tehdään.

  Alusvaatteet