MASCOT® ADVANCED

  Toiminnalliset ja erittäin kestävät työvaatteet, joissa on hyvä liikkumisen vapaus. MASCOT® ADVANCED -työvaatteissa on toiminnallisia yksityiskohtia, hyvä kulutuksenkestävyys ja mukava istuvuus. Kevyt ja joka suuntaan joustava kangas tekee työhousuista niin mukavat, ettei niitä tee mieli riisua ollenkaan. MASCOT® ADVANCED on tarkoitettu niille, jotka kaipaavat työvaatteiltaan hieman enemmän eivätkä tyydy kompromisseihin.

  MASCOT® ADVANCED merkitsee täydellistä liikkumisen vapautta. Tuotteet on suunniteltu kerrospukeutumiseen ja vastaamaan kaikkiin työpäivän aikana eteen tuleviin haasteisiin. MASCOT® ADVANCED -malliston erityispiirre on se, että hyvin joustavat tuotteet ovat lisäksi kevyitä ja erittäin kulutuksenkestäviä. Työvaatteiden ei tarvitse olla painavia kestääkseen pitkään käytössä.

  Useita yhdistelymahdollisuuksia

  Mallistossa on runsaasti erityyppisiä tuotteita jokaiseen vuodenaikaan. Sen ansiosta asua on helppo muokata sekä kuhunkin työpäivään että lämpötilanvaihteluihin sopivaksi. Alimmaiseksi kannattaa pukea kosteutta siirtävä T-paita, sen päälle keskimmäiseksi kerrokseksi eristävä neuletakki, fleecepusero tai lämpötakki, ja päällimmäiseksi kerrokseksi tuulen- ja vedenpitävä takki. Tämä takaa toimivan lämmönsäätelyn.

  Yksityiskohta - MASCOT® ADVANCED Housut

  Tilaa työkaluille

  Housuissa on tilaa vaikka kuinka monille työkaluille. Housujen taskut on ommeltu osaksi vaatteita, ja joustavan materiaalin ansiosta liikkumisen vapaudesta ei tarvitse tinkiä, vaikka taskut olisivat täynnä.

  Yksityiskohta - Housut polvitaskuilla

  Tuuletusaukot polville

  Jätä hyvästit hikoileville polville. Taskuissa on lahkeen sisäpuolella tuuletuskanavat, joiden avaaminen parantaa housujen ilmanvaihtoa. Lahkeen sivulla olevan vetoketjun avulla polvipehmusteet on lisäksi helppo irrottaa työpäivän aikana. Näin ne eivät lämmitä turhaan silloin, kun niitä ei tarvita.

  Istuvuus ennen kaikkea

  ADVANCED-malliston vaatteiden yksityiskohdat on suunniteltu hyvää istuvuutta ajatellen. Housujen taskut on integroitu vaatteeseen eikä lisätty jälkikäteen. Tämän ansioista housut eivät ainoastaan istu täydellisesti, vaan myös niiden toiminnallisuus on optimoitu. Tuloksena on vaatteet, joita tuskin huomaa yllä.

  ULTIMATE STRETCH – ainutlaatuinen liikkumisen vapaus

  MASCOT® ADVANCED -mallistossa on useita joustavia ULTIMATE STRETCH -työhousuja, joissa on tilaa kaikille liikkeille. Niissä on ainutlaatuinen liikkumisen vapaus, eivätkä ne kiristä tai hierrä. Monikäyttöisessä kankaassa keveys yhdistyy hyvään kulutuksenkestävyyteen. Lisäksi kangas on vettähylkivää. Pehmeä nurja puoli ja joustava kangas takaavat, että housut ovat melkeinpä huomaamattomat ihoa vasten. Housuja on saatavilla riipputaskuilla ja ilman sekä ¾-housuina ja shortseina.