MASCOT® CUSTOMIZED FOOTWEAR

  MASCOT® CUSTOMIZED FOOTWEAR kohottaa turvajalkineiden turvallisuuden, käyttömukavuuden ja tyylikkyyden aivan uudelle tasolle. Monipuolinen värivalikoima ja ainutlaatuinen design viimeistelevät asukokonaisuudet ja pitävät jaloista huolen koko työpäivän ajan.

  <p>Alle farver footwear customized&nbsp;</p>

  Valitse oman makusi mukaiset turvajalkineet – me huolehdimme, että käyttömukavuus ja turvallisuus ovat kunnossa.

  Turvallista työpäivää entistä mukavammissa jalkineissa

  MASCOT® CUSTOMIZED FOOTWEAR -kengät ovat yhtä mukavat kuin lenkkarit ja yhtä turvalliset ja kestävät kuin turvajalkineet. Pohjien uudet materiaaliyhdistelmät takaavat optimaalisen iskunvaimennuksen – vakaudesta ja pidosta tinkimättä. Huolella valittujen materiaalien ansiosta turvajalkineet ovat kevyet, mutta myös erittäin kulutuksenkestävät sekä päällyspuolelta että pohjasta.

  MASCOLAYER®-tekstiilinaulasuoja suojaa jalkoja teräviltä esineiltä, mutta pitää turvajalkineet pehmeinä, kevyinä ja taipuisina. Lisäksi MASCOLAYER® suojaa kylmyydeltä ja kuumuudelta ja parantaa siten jalkineiden käyttömukavuutta.

  BOA® Fit System helpottaa kenkien pukemista ja riisumista ja viimeistelee käyttömukavuuden jakamalla paineen koko jalkaterän alueelle.

  Pue kenkien kanssa väreiltään yhteensopivat MASCOT® CUSTOMIZED -työvaatteet

  MASCOT® CUSTOMIZED -malliston työvaatteet ja turvajalkineet täydentävät toisiaan. Vaatteiden kauniit värit toistuvat myös kengissä, ja yhtenäinen ilme tuo asukokonaisuuksiin pisteen iin päälle.

  Customized Footwear Mix and Match Gr&oslash;n Uden Grafik