MASCOT® FOOTWEAR MOVE

  Kevyet uuden sukupolven turvajalkineet poikkeavat merkittävästi entisistä. MASCOT® FOOTWEAR MOVE on erittäin kevyiden, nykyaikaisten ja urheilullisten turvajalkineiden mallisto, jonka jalkineet on valmistettu markkinoiden innovatiivisimmista materiaaleista. Ne ovat jo tutuksi tullutta MASCOT-laatua.

  Huippukevyet

  MASCOT® FOOTWEAR MOVE -malliston jalkineet ovat markkinoiden keveimpiä. Keveys on innovatiivisten tuotantotekniikkojen ja materiaalien ansiota. Varvassuoja on valmistettu kevyestä komposiittimateriaalista ja naulasuoja pitkälle kehitetystä erikoistekstiilistä, joka tekee jalkineesta erittäin kevyen ja joustavan. Lopputuloksena on syntynyt erittäin mukavantuntuinen jalkine, jolla on miellyttävä kävellä koko päivän.

  F0300-909 Huippukevyet - MASCOT® FOOTWEAR MOVE

  Kevyet ja joustavat pohjamateriaalit

  MASCOT® FOOTWEAR MOVE -mallistosta tekee erilaisen erityisesti ainutlaatuinen naulasuoja, jossa on käytetty innovatiivista phylonia. Phylon-pohja on valmistettu etyylivinyyliasetaatista (EVA) puristustekniikalla, joka muuntaa materiaalin kiinteäksi ja kestäväksi vaahdoksi. Kun vaahtoon lisätään ilmakuplia, lopputuloksena syntyy poikkeuksellisen kevyt ja joustava pohja. MOVE-malliston jalkineissa on myös joustava, iskuja vaimentava sisäpohja, joka voidaan irrottaa tarvittaessa. Kevyt ja joustava pohjamateriaali tekee MASCOT® FOOTWEAR MOVE -malliston turvajalkineista miellyttävät käyttää koko työpäivän ajan.

  Urheilullinen tyyli

  MOVE-mallisto on tyyliltään moderni ja urheilullinen. Jalkineet soveltuvat erityisesti kevyen teollisuuden ja logistiikan ammattilaisille. Malliston nykyaikaisen tyylin ansiosta jalkineita voi käyttää myös töiden jälkeen ystäviä tavattaessa tai kotimatkalla kaupassa poikettaessa. MASCOT® FOOTWEAR MOVE on lyhyesti sanottuna moderni turvajalkinemallisto, jonka jalkineet ovat niin tyylikkäitä ja mukavia käyttää, ettei niitä halua ottaa jalastaan pois. Malliston jalkineita on saatavilla sekä perinteisellä nauhakiinnityksellä että BOA® Fit System. Monia malleja on sekä miesten että naisten ko'oissa.

  Turvallisuus on tärkeintä

  Vaikka MOVE-malliston jalkineet näyttävätkin nykyaikaisilta lenkkareilta, niiden laadusta ja turvallisuudesta ei ole tingitty. Kaikkien mallien ulkopohja on valmistettu luonnonkumista, joten jalkineet kestävät jopa 300 °C:n kosketuslämpötilaa. Lisäksi MOVE-malliston turvajalkineissa on kantavahvike ja ulkopohja, joka ei jätä jälkiä lattiaan. Koko MOVE-mallisto on ESD-hyväksytty ja saanut EN ISO 20345:2011 -turvaluokituksen S1P tai S3.