MASCOT® FOOTWEAR FIT

    MASCOT® FOOTWEAR FIT -mallistosta löydät varmasti täydellisesti istuvat turvajalkineet. Kenkien etuosassa on hyvin tilaa varpaiden ja jalkaterän vapaille liikkeille. Tämän lisäksi malliston jalkineet tukevat hyvin jalan takaosaa, joten niillä voi seistä tukevasti myös epätasaisilla alustoilla ja välttyä nyrjähdyksiltä. MASCOT® FOOTWEAR FIT -malliston kengät ovat perinteisiä raskaita turvajalkineita huomattavasti kevyemmät, ja jalat tuntuvat niissä raikkailta koko pitkän työpäivän ajan. Etenkin käsityöläiset ja teollisuuden työntekijät tunnistavat varmasti, miltä jalat tuntuvat pitkän seisten ja kävellen vietetyn työpäivän jälkeen. MASCOT® FOOTWEAR FIT -malliston jalkineet keventävät jalkojen niveliin kohdistuvaa kuormitusta, ja hoitavat siten polvia, jalkoja ja lonkkia myös pitkällä tähtäimellä. Malliston kengät ovat joustavia ja myötäilevät jalan luonnollisia liikkeitä.

    MASCOT® FOOTWEAR FIT -malliston suunnittelussa on ajateltu mukavuuden lisäksi myös turvallisuutta, joka onkin huippuluokkaa. Jalkineissa on komposiittivarvassuoja, joka suojaa varpaita mahdollisilta putoavilta painavilta esineiltä. Lisäksi niissä on tekstiilinaulasuoja, joka estää teräviä esineitä tunkeutumasta pohjan läpi. Koska varvassuoja on komposiittia ja naulasuoja tekstiiliä, kengät ovat täysin metallittomat eivätkä siksi johda kylmää tai kuumaa. Jalkasi eivät voi siis paleltua tai ylikuumeta. Jos työskentelet lämpimissä olosuhteissa, MASCOT® FOOTWEAR FIT -malliston jalkineet sopivat juuri sinulle. Niissä on nimittäin PU/PU-pohja, joka kestää jopa 140 asteen kuumuutta ja hylkii öljyä ja bensiiniä. Malliston jalkineilla on ESD-hyväksyntä, eli olet turvassa sähköstaattisilta purkauksilta, koska kengät johtavat staattisen sähkövarauksen pois kehostasi. Täten myös käsittelemäsi herkät sähköiset komponentit säästyvät vaurioilta. MASCOT® FOOTWEAR FIT -malliston jalkineiden SRC-hyväksytty pohja ehkäisee liukastumista, ja siinä on tarttumakuvio, jonka ansiosta pysyt hyvin pystyssä niin liukkaalla alustalla kuin tikkaiden ylimmällä puolallakin. Ulkopohja ei myöskään jätä jälkiä alustaan, joten et vahingossa tahraa vasta-asennettua lattiaa.

    MASCOT® FOOTWEAR FIT -mallisto on hyvä valinta myös silloin, jos jalkasi saattavat kastua työpäivän aikana, sillä osa malliston jalkineista on sertifioidusti vettähylkiviä. Malliston S3-merkintä tarkoittaa vettähylkiviä turvajalkineita. Jos työskentelet paljon polvi-istunnassa ja tarvitset lisävahvistusta kenkiisi, valitse MASCOT® FOOTWEAR FIT -mallistosta kengät, joissa on TPU-kärkivahvike. Kärkivahvike suojaa kenkien suurelle kulutukselle altistuvaa etuosaa ja pidentää siten kenkien käyttöikää huomattavasti.