MASCOT® FOOTWEAR ENERGY

  MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -mallisto vie turvajalkineet aivan uudelle tasolle. Mallistossa yhdistyvät toisiinsa kaikki parhaat ominaisuudet: mukavuus, keveys, erinomainen iskunvaimennuskyky ja turvallisuus.

  MASCOT® FOOTWEAR ENERGY on turvajalkine, joka tuntuu mukavalta jalassa koko päivän. MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -malliston turvajalkineet ja -saappaat on valmistettu innovatiivisista, joustavista materiaaleista, jotka suojaavat jalkoja, sääriä ja selkää mahdollisimman tehokkaasti.

  Innovatiiviset materiaalit

  Sisämateriaalit MASCOT@FOOTWEAR ENERGY mallistossa ovat metallittomia. Tämä tekee jalkineista erittäin kevyet ja varmistaa samalla, etteivät ne johda kylmää eivätkä kuumaa. Tästä on hyötyä varsinkin erittäin kylmillä tai kuumilla pinnoilla työskenneltäessä. Komposiittimateriaalista valmistettu varvassuoja suojaa varpaita, ja naulasuoja on valmistettu erityisen kestävästä tekstiilimateriaalista. Kaikki MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -malliston materiaalit on valittu jalkineiden keveyttä ja joustavuutta silmällä pitäen.

  Iskuja vaimentava välipohja - Merkkiä

  Erinomainen iskunvaimennuskyky

  MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -jalkineet poikkeavat muista turvajalkineista erityisesti ETPU:sta valmistetun pohjansa vuoksi. Pohja tekee näistä jalkineista erittäin iskunvaimennuskykyiset ja miellyttävät käyttää. Pohjan materiaali tekee näistä turvajalkineista erittäin iskunvaimennuskykyiset ja miellyttävät käyttää, sillä pohja joustaa tehokkaasti joka askeleella ja vaimentaa näin iskut, jotka muutoin vaikuttaisivat sääriin, selkään ja vartaloon. Siksi näillä jalkineilla on tavallista mukavampi kävellä.

  Mahdollisimman turvalliset

  Joustavan naulasuojan lisäksi kaikki jalkapöytäosassa käytetyt materiaalit ovat erityisen joustavia, joten jalkine mukautuu jalan liikkeisiin ja tukee niitä. Kaikissa malliston malleissa on myös jälkiä jättämätön pohja, joten niistä ei jää merkkejä lattiapintaan. Kaikki MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -malliston turvajalkineet ja -saappaat on hyväksytty EN ISO 20345:2011 -standardin mukaisesti ja niillä on turvaluokitus S1P. Lisäksi kaikissa malleissa on jopa 140 °C:n kuumuudelta suojaava pohja, erityisesti tikkailla työskentelyyn soveltuva pitävä tarttumakuvio sekä öljyä ja bensiiniä hylkivä ulkopohja.

  Moderni, urheilullinen tyyli

  MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -mallistolle on ennennäkemättömän mukavuuden lisäksi ominaista nykyaikainen, urheilullinen tyyli. Joissakin malliston malleissa on käytetty joustavaa pintamateriaalia, joka saa jalkineen istumaan jalassa lähes sukan tavoin. Joustava, pehmeä materiaali istuu tiiviisti ja tukee jalkaa liikkeiden aikana. Joustavuus, istuvuus, mukavuus ja moderni tyyli ovat vain joitakin niistä ominaisuuksista, joita MASCOT® FOOTWEAR ENERGY -mallistoa testanneet kaupan ja rakennusalan ammattilaiset ovat kehuneet.