MASCOT® FOOTWEAR CLEAR

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR on toinen elintarviketeollisuuteen ja muille hygieniasta tarkoille toimialoille suunnatuista jalkinemallistoistamme. Osassa malliston kengistä ja sandaaleista on suojaavia ominaisuuksia, osassa ei.

  Käyttömukavuutta koko työpäiväksi

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -jalkineet tuntuvat miellyttäviltä ja tukevat jalkaa hyvin. Niitä on mukava käyttää koko työpäivän ajan, koska ne on vuoritettu tehokkaasti hengittävällä mikrokuidulla. Myös tuuletusaukot auttavat pitämään jalat kuivina.

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Turvajalkineet Enint. 40 °C, washing maschine

  Huomio hygieniaan

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR soveltuu toimialoille, joilla hygieenisyys on ehdottoman tärkeää. Malliston kengät ja sandaalit voi pestä 40 asteessa. Se on lämpötila, joka aktivoi teollisten pesuloiden käyttämän pesuaineen bakteereja tuhoavat ainesosat. Ne estävät bakteerien leviämisen ja varmistavat hygieenisyyden.

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -kengät ja -sandaalit voi pesettää pesusopimuksella, koska niissä on paikka HF-sirulle. Korkeataajuuksiselle sirulle voi tallentaa esimerkiksi kenkien omistajaa ja pesukertoja koskevat tiedot. Siru on piilossa kengän tai sandaalin sisäpuolella olevassa taskussa, jossa siitä ei ole haittaa käyttäjälle.

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Pitävä pohja

  Turvallisuutta parantavia ominaisuuksia

  Kaatumisriski on suurin liukkailla, märillä ja epätasaisilla alustoilla. MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -malliston kengissä ja sandaaleissa on siksi liukastumista estävät pohjat, jotka on testattu ja hyväksytty SRC-vaatimusten mukaisesti. Pohjat on kuvioitu niin, että kengät ovat mahdollisimman pitävät ja lika lähtee helposti irti.

  Malliston jalkineilla on myös ESD-hyväksyntä. Tämä tarkoittaa, että ne suojaavat käyttäjää staattisen sähkön purkauksilta. Kun kengät johtavat staattisen sähkövarauksen pois kehosta, ne suojaavat samalla herkkiä elektronisia komponentteja vaurioilta.

  Valittavana erilaisia suojausluokkia

  Osassa MASCOT® FOOTWEAR CLEAR -malliston jalkineista ei ole mitään suojaavia ominaisuuksia, ja osa on sertifioitu EN ISO 20345 -standardin suojausluokan S1 tai S2 mukaisesti. Molempien suojausluokkien jalkineet ovat antistaattisia, ja lisäksi niissä on liukastumista estävät sekä öljyä ja bensiiniä hylkivät pohjat ja varvassuojat. Ainoa luokkien välinen ero on, että EN ISO 20345 -standardin luokan S2 mukaisesti hyväksytyt jalkineet ovat vettähylkiviä ja sopivat siksi pitkäkestoiseen ulkona työskentelyyn tai töihin märässä ympäristössä.