MASCOT® FOOTWEAR COVER

MASCOT® FOOTWEAR COVER -malliston PU-saappaat on tarkoitettu elintarviketeollisuuteen ja muille toimialoille, joilla hygienia on tärkeää ja kenkien on kestettävä pesua (joko kotona tai pesulassa).

MASCOT® FOOTWEAR COVER -saappaat ovat tukevat, kulutuksenkestävät ja tuntuvat hyviltä kävellessä. MASCOTin muiden turvajalkineiden tapaan myös nämä saappaat täyttävät tiukimmat liukastumisenestoa koskevat vaatimukset. Kaikkien malliston tuotteiden pohjat on testattu sekä kaltevilla että liukkailla pinnoilla (SRC).

Suodatin
Tuotteen tyyppi
Värit
Ominaisuudet
Sertifikaatit
Koot
Käyttäjä
Mallistot
Tuotteet (3)
F0852-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
2 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
F0851-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
valkoinen
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
F0850-703
MASCOT® FOOTWEAR COVER
3 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
Yksityiskohta - MASCOT® FOOTWEAR COVER

Pesu takaa hygieenisyyden

MASCOT® FOOTWEAR COVER -malliston saappaita voi käyttää paikoissa, joissa on tiukat hygieniavaatimukset. Koska saappaat ovat vedenpitävät, lika ja bakteerit on helppo pestä pois. Saappaissa on kantapään kohdalla pieni pykälä, joka helpottaa saappaiden riisumista. Kun riisumiseen ei tarvita käsiä, kädet pysyvät poissa bakteereja kuhisevilta pinnoilta eivätkä bakteerit pääse leviämään käsien kautta vaatteisiin.

MASCOT® FOOTWEAR COVER -malliston PU-saappaat voi pesettää pesusopimuksella, koska niissä on paikka korkeataajuuksiselle HF-sirulle. Sirulle voi tallentaa tietoa saappaiden omistajasta ja pesuprosesseista. HF-sirun kiinnittämisestä vastaa joko MASCOT tai pesula.
Saappaiden 40 asteen pesulämpötila aktivoi teollisuuspesuloiden käyttämän pesuaineen bakteereja tuhoavat ainesosat ja estää näin bakteerien jakautumisen.

Saappaat työnkuvan mukaan

MASCOT® FOOTWEAR COVER -saappaista on saatavana kolme eri väriä: valkoinen (06), musta (09) ja tumma oliivi (19). Kaikissa saappaissa on yhtä pitkä varsi, mutta pituutta voi tarvittaessa säätää taittamalla varren alas.

PU-saappaat - MASCOT® FOOTWEAR COVER

Valittavana erilaisia suojausluokkia

MASCOT® FOOTWEAR COVER -saappaat on sertifioitu joko EN ISO 20347- tai EN ISO 20345 -standardin mukaisesti. Molemmat ovat eurooppalaisia standardeja, joista ensin mainittu koskee varvassuojattomia työjalkineita ja jälkimmäinen turvajalkineita yleensä.

Suojaustaso auttaa valitsemaan omaan työhön sopivat saappaat. Jos et tarvitse varvas- tai naulasuojia, mutta haluat jalkineiden olevan antistaattiset ja iskunkestävät, sinun kannattaa valita EN ISO 20347 -standardin luokan O4 mukaiset saappaat. Jos tarvitset varvassuojat, valitse EN ISO 20345 -standardin suojausluokan S4 tai S5 mukaiset saappaat. Luokkien ainoa ero on, että S5-jalkineissa on naulasuojat.