MASCOT® FOOTWEAR COVER

  MASCOT® FOOTWEAR COVER -malliston PU-saappaat on tarkoitettu elintarviketeollisuuteen ja muille toimialoille, joilla hygienia on tärkeää ja kenkien on kestettävä pesua (joko kotona tai pesulassa).

  MASCOT® FOOTWEAR COVER -saappaat ovat tukevat, kulutuksenkestävät ja tuntuvat hyviltä kävellessä. MASCOTin muiden turvajalkineiden tapaan myös nämä saappaat täyttävät tiukimmat liukastumisenestoa koskevat vaatimukset. Kaikkien malliston tuotteiden pohjat on testattu sekä kaltevilla että liukkailla pinnoilla (SRC).

  Yksityiskohta - MASCOT® FOOTWEAR COVER

  Pesu takaa hygieenisyyden

  MASCOT® FOOTWEAR COVER -malliston saappaita voi käyttää paikoissa, joissa on tiukat hygieniavaatimukset. Koska saappaat ovat vedenpitävät, lika ja bakteerit on helppo pestä pois. Saappaissa on kantapään kohdalla pieni pykälä, joka helpottaa saappaiden riisumista. Kun riisumiseen ei tarvita käsiä, kädet pysyvät poissa bakteereja kuhisevilta pinnoilta eivätkä bakteerit pääse leviämään käsien kautta vaatteisiin.

  MASCOT® FOOTWEAR COVER -malliston PU-saappaat voi pesettää pesusopimuksella, koska niissä on paikka korkeataajuuksiselle HF-sirulle. Sirulle voi tallentaa tietoa saappaiden omistajasta ja pesuprosesseista. HF-sirun kiinnittämisestä vastaa joko MASCOT tai pesula.
  Saappaiden 40 asteen pesulämpötila aktivoi teollisuuspesuloiden käyttämän pesuaineen bakteereja tuhoavat ainesosat ja estää näin bakteerien jakautumisen.

  Saappaat työnkuvan mukaan

  MASCOT® FOOTWEAR COVER -saappaista on saatavana kolme eri väriä: valkoinen (06), musta (09) ja tumma oliivi (19). Kaikissa saappaissa on yhtä pitkä varsi, mutta pituutta voi tarvittaessa säätää taittamalla varren alas.

  Valittavana erilaisia suojausluokkia

  MASCOT® FOOTWEAR COVER -saappaat on sertifioitu joko EN ISO 20347- tai EN ISO 20345 -standardin mukaisesti. Molemmat ovat eurooppalaisia standardeja, joista ensin mainittu koskee varvassuojattomia työjalkineita ja jälkimmäinen turvajalkineita yleensä.

  Suojaustaso auttaa valitsemaan omaan työhön sopivat saappaat. Jos et tarvitse varvas- tai naulasuojia, mutta haluat jalkineiden olevan antistaattiset ja iskunkestävät, sinun kannattaa valita EN ISO 20347 -standardin luokan O4 mukaiset saappaat. Jos tarvitset varvassuojat, valitse EN ISO 20345 -standardin suojausluokan S4 tai S5 mukaiset saappaat. Luokkien ainoa ero on, että S5-jalkineissa on naulasuojat.