MASCOT®FOOTWEAR CASUAL

  MASCOT® FOOTWEAR CASUAL -malliston jalkineet ovat täydellinen työkengät ja arkikenkien yhdistelmä. CASUAL-mallistossa on perinteisiä lenkkareita, joissa ei ole turvaominaisuuksia, mutta joiden laatu, muoto ja istuvuus ovat yhtä hyviä kuin jo tutuksi tulleissa MASCOTin turvajalkineissa.

  Ei turvaominaisuuksia, mutta silti parasta laatua

  MASCOT® FOOTWEAR CASUAL -mallisto poikkeaa MASCOTin muista jalkinemallistoista siinä, että sen jalkineissa ei ole varvassuojaa, naulasuojaa tai muitakaan turvaominaisuuksia. Tästä huolimatta niitä on poikkeuksellisen mukava käyttää. CASUAL-mallisto on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät suojaamattomia jalkineita. MASCOT on päättänyt asiakkaiden toistuvien pyyntöjen vuoksi julkaista lenkkarimalliston, jonka tausta-ajatuksena on ollut kehittää erittäin mukavat jalkineet uusista, innovatiivisista materiaaleista. Malliston jalkineissa on esimerkiksi käytetty pintamateriaalina mokkanahkaa, ja niiden ulkopohja on valmistettu kumista. Jalkineet ovat lisäksi erittäin kevyet, sillä ne painavat alle 300 grammaa.

  Perinteinen muotoilu

  CASUAL-malliston perinteisen muotoilun inspiraationlähteinä ovat toimineet viime vuosikymmenten urheilukengät. Olemme yhdistäneet perinteisen muotoilun uusimpien innovaatioiden tuomiin mahdollisuuksiin ja kehittäneet istuvuutta niin, että malliston tyylikkäät ja käytännölliset jalkineet sopivat yhteen sekä profiilivaatteiden että perinteisten työvaatteiden kanssa.

  Erinomainen vaihtoehto arkeen

  MASCOT® FOOTWEAR CASUAL on varma valinta kaikkiin tilanteisiin, joissa voidaan käyttää tavallisia lenkkareita. Jos haluat yhtenäistää yrityksesi työntekijöiden pukeutumistyylin, CASUAL-mallisto on ihanteellinen vaihtoehto kaikille niille, jotka eivät tarvitse turvajalkineita. MASCOT® FOOTWEAR CASUAL on lyhyesti sanottuna yleismallisto, jonka jalkineet ovat juuri niin mukavia, joustavia ja käytännöllisiä kuin yrityksesi työntekijät tarvitsevatkin.