MASCOT® FOOTWEAR CARBON

  MASCOT® FOOTWEAR CARBON -mallistossa on jalkineita laatutietoisille ammattilaisille. Jalkineet ovat kevyitä, taipuisia ja iskunkestäviä. Niissä on hiilikuituinen varvassuoja, ja niillä on mukava kävellä päivästä toiseen.


  Malliston turvajalkineissa on useita innovatiivisia ominaisuuksia. Esimerkkejä innovaatioista ovat täysin metallittomat nauhakengät sekä BOA® Fit System, joka nopeuttaa kenkien pukemista ja riisumista ja varmistaa hyvän istuvuuden.

  Innovatiiviset materiaalit parantavat käyttömukavuutta

  MASCOT® FOOTWEAR CARBON -turvajalkineet on suunnattu rakennus- ja korjaustöihin, tuotantotehtäviin, kevyeen teollisuuteen ja kuljetusalalle. Malliston jalkineissa käytetään useita eri pohjamateriaaleja, mutta käyttömukavuus on aina etusijalla. Joissakin tuotteissa on muotoiltu XL EXTRALIGHT® EVA -pohja ja toisissa muotoiltu EVA-pohja. Molemmat tekevät kengistä kevyet ja iskunkestävät.

  Sekä XL EXTRALIGHT® EVA- että EVA-pohjat tekevät turvajalkineista erittäin iskunkestävät ja mukavan tuntuiset. Pohja ottaa jokaisella askeleella vastaan iskun, joka muuten johtaisi jalkojen, selän ja koko kehon rasittumiseen ja kipuihin. Jalat eivät siis väsy pitkänkään työpäivän aikana.

  Hiilikuituinen varvassuoja suojaa tehokkaasti

  MASCOT® FOOTWEAR CARBON -malliston kenkien, saappaiden ja sandaalien varvassuojat on valmistettu hiilikuidusta. Se on erittäin kevyt mutta silti todella vahva materiaali, joka saa varvassuojat kestämään kovatkin iskut ja paineen. Hiilikuituinen varvassuoja ei sisällä metallia eikä johda lämpöä eikä kylmyyttä.

  Taipuisa MASCOLAYER®-naulasuoja antaa täyden suojan

  MASCOLAYER® on tekstiilistä valmistettu naulasuoja, joka suojaa jalkapohjia nauloilta ja muilta teräviltä esineiltä. Materiaali on erittäin taipuisaa, pehmeää ja kevyttä, joten koko kengästä tulee taipuisampi. Lisäksi MASCOLAYER® tuntuu mukavalta, koska se suojaa kuumuudelta ja kylmyydeltä.

  Ultralight System – vieläkin kevyempi

  Tiettyjä MASCOT® FOOTWEAR CARBON -malliston tuotteita on kehitetty edelleen, joten ne ovat alkuperäisiä kevyempiä. Niidenkin tunnusmerkkejä ovat hiilikuituinen varvassuoja, hyvä iskunkestävyys ja MASCOLAYER®-naulasuoja, mutta niiden ominaisuuksiin kuuluvat myös muotoiltu EVA-pohja ja hengittävä vuori.