MASCOT® FOOTWEAR CARBON

MASCOT® FOOTWEAR CARBON -mallisto on suunnattu vaativille käsityöläisille. Kevyiden ja mukavantuntuisten jalkineiden varvassuoja on valmistettu hiilikuidusta ja pohja XL EXTRALIGHT® EVA -materiaalista. Päällysmateriaalissa on 50 % uusiopolyesteriä.

MASCOT® FOOTWEAR CARBON -mallistossa on sekä turvajalkineita että -sandaaleja. Niissä on monia innovatiivisia ominaisuuksia, ja ne sopivat ulkoasultaan hyvin yhteen. Valitse tavalliset nauhakengät, jos tahdot täysin metallittomat jalkineet, tai BOA® Fit System, jos haluat nopeuttaa pukemista ja riisumista ja varmistaa hyvän istuvuuden.

Suodatin
Tuotteen tyyppi
Värit
Ominaisuudet
Sertifikaatit
Koot
Tekniikat
Käyttäjä
Mallistot
Tuotteet (3)
F0251-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
F0250-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
F0252-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Värit
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
XL EXTRALIGHT® logo

Innovatiiviset materiaalit takaavat mukavuuden

CARBON-malliston turvajalkineissa on innovatiivinen, kevyt ja taipuisa XL EXTRALIGHT® EVA -pohja, joka vähentää jalkineiden kokonaispainoa, vaimentaa iskuja erittäin tehokkaasti ja tuntuu kävellessä mukavalta. Pohja ottaa jokaisella askeleella vastaan iskun, joka muuten johtaisi jalkojen, selän ja koko kehon kipuihin ja väsymiseen. Jalat eivät siis väsy pitkänkään työpäivän aikana.

Koska innovatiivinen XL EXTRALIGHT® EVA -materiaali on sekä erittäin iskunkestävää että kulutuksenkestävää, sitä voi käyttää kengänpohjissa. Se mahdollistaa iskunvaimennuksen koko pohjan paksuudelta.

Alumiinivarvassuoja - Merkkiä

Huipputason jalkineita vaativille käsityöläisille

MASCOT® FOOTWEAR CARBON -kenkien ja -sandaalien varvassuoja on valmistettu erittäin vahvasta hiilikuidusta, joka keventää kenkien kokonaispainoa, mutta suojaa kuitenkin tehokkaasti iskuilta ja paineelta. Koska hiilikuituisessa varvassuojassa ei ole metallia, se ei johda lämpöä eikä kylmyyttä. Lisäksi CARBON-malliston jalkineissa on kevyt, pehmeä ja taipuisa MASCOLAYER®-naulasuoja. Edistyksellisten suojien ansiosta jalkineilla on mukava kävellä koko päivän ajan. MASCOLAYER® on valmistettu erittäin hyvin suojaavasta tekstiilimateriaalista.
EN ISO 20345

Kaikki tarvittavat ominaisuudet

MASCOT® FOOTWEAR CARBON -kengät ja -sandaalit on hyväksytty EN ISO 20345 -standardin suojausluokan S1P mukaisesti. Lisäksi niissä on tahraamattomat pohjat ja kärjissä kulumista ehkäisevät TPU-kärkivahvikkeet. Ne pidentävät jalkineiden käyttöikää polvillaan työskenneltäessä.
Ominaisuudet, Uusiopolyesteri

Pinta uusiopolyesteriä

CARBON-malliston kenkien ja sandaalien päällysmateriaalissa on 50 % uusiopolyesteriä.