MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

    MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY on mallisto, jonka erittäin tukevat ja kulutuksenkestävät turvajalkineet sopivat täydellisesti teollisuuden työntekijöille. Tämän lisäksi ne soveltuvat myös käsityöläis-, rakennus- ja kuljetusaloille. Mallisto on suunniteltu betonilattialla, viemäriputkistoissa ja muissa jalkineita kuluttavissa paikoissa tehtävään työhön. Malliston jalkineissa on kulutuksenkestävä kärkivahvike, jonka ansiosta ne soveltuvat hyvin polvi-istunnassa tehtävään työhön. Ilman vahviketta kova lattia kuluttaa kengät nopeasti puhki, joten kärkivahvike pidentää kenkien käyttöikää huomattavasti. MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -jalkineiden tukevuutta parantaa lisäksi niiden PU/kumipohja, joka kestää jopa 300 asteen kuumuutta. Sen ansiosta kengät eivät vahingoitu, jos joudut astumaan kuumalle alustalle.

    MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

    Kaikki MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -malliston jalkineet on sertifioitu EN ISO 20345:2011 -standardin S3-luokan mukaan, mikä takaa parhaan mahdollisen suojan ja vettähylkivän pinnan. MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -jalkineet soveltuvat siis myös ulkotyöhön ja kosteisiin ympäristöihin. Turvallisuusstandardin vaatimusten mukaisesti malliston jalkineet on varustettu naulasuojalla sekä ergonomisella alumiinikärkivahvikkeella, joka suojaa varpaita putoavilta painavilta esineiltä. Jos työskentelet usein tikkailla, valitse MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -jalkineet, sillä niiden pohjassa on jalkaa vakauttava ja liukastumista ehkäisevä tarttumakuvio. Liukastumista estävän pohjan ansiosta voit seistä tukevasti myös lattialla, ja pohjan pintakuvio on suunniteltu siten, että multa ja lika irtoavat pohjasta jalkaa taivutettaessa. Lisäksi pohja on öljyä, bensiiniä ja tiettyjä kemikaaleja hylkivä.

    EN ISO 20345: 2011S3 Jalkineet

    MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -malliston jalkineet ovat mukavat jalassa, sillä niissä on iskunkestävä välipohja sekä vakauttava lenkkituki, jossa on iskunkestävä ydin. Nämä ominaisuudet ehkäisevät jalkojen väsymistä ja ovat helliä nivelille, minkä ansiosta mallisto sopii hyvin työssään paljon seisoville ja käveleville käyttäjille. Jos työskentelet usein epätasaisilla alustoilla, monitoimilenkkituki vakauttaa jalkaa ja pienentää nyrjähtämisriskiä.