MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

Turvajalkineet ovat välttämättömät, jos käsittelet työssäsi painavia esineitä tai jos työskentelet epätasaisella alustalla tai koneiden läheisyydessä esimerkiksi rakennustyömailla, teollisuudessa tai varastolla. MASCOTin MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC -mallistosta löydät perinteisiä turvajalkineita- ja saappaita, jotka sopivat sekä sisä- että ulkotyöhön. Malliston jalkineet ovat oiva valinta, jos työskentelet esimerkiksi rakennusalalla puuseppänä, urakoitsijana tai asentajana. MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC -malliston jalkineet on valmistettu joustavista materiaaleista, minkä ansiosta niissä on mukava kävellä. Jaloille antaa vakautta epätasaisilla alustoilla ja esimerkiksi tikkailla myös pieni, jäykkä tukikappale pohjan takaosan sisällä, eli niin kutsuttu lenkkituki.

Suodatin
Tuotteen tyyppi
Värit
Ominaisuudet
Materiaalit
Sertifikaatit
Koot
Tekniikat
Käyttäjä
Mallistot
Tuotteet (2)
F0025-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
musta/punainen
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
F0014-901
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC
musta/punainen
  • Vertaa
  • Lisää toivelistaan
  • Nopea katsaus
UUSI
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo

Tehokasta suojaa koko jalalle

Kaikissa MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC -malliston jalkineissa on ergonominen varvassuoja, joka suojaa varpaita ja parantaa liikkumisen vapautta. Lisäksi niissä on tekstiilivälipohja, joka niin ikään lisää käyttömukavuutta ja toimii hyvänä lämmöneristeenä. Tällainen välipohja on jonkin verran laajempi kuin perinteinen teräsvälipohja ja suojaa siksi paremmin nauloilta ja alustalla olevilta teräviltä esineiltä. Näiden ominaisuuksien lisäksi MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC -malliston jalkineissa on vakauttava lenkkituki, lämmönkestävä PU/TPU-pohja, tarttumakuvio sekä kulutuksenkestävä TPU-vahvike, joka pidentää käyttöikää ja tekee jalkineesta sopivan polvi-istunnassa työskentelyyn.

Hyvä perinteinen vaihtoehto

Valitse MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC -mallisto, jos haluat perinteiset turvajalkineet, joissa on neutraali ulkonäkö ja paljon turvallisuutta parantavia yksityiskohtia. Kaikilla MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC -malliston jalkineilla on standardin EN ISO 20345:2011 mukainen hyväksyntä. Suuri osa jalkineista täyttää korkeimman S3-suojausluokan vaatimukset, eli varvassuojan ja välipohjan naulasuojan lisäksi ne ovat ominaisuuksiltaan iskunkestäviä, antistaattisia, hengittäviä, vettähylkiviä ja niissä on öljyä ja bensiiniä hylkivä ulkopohja. MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC onkin siksi varma ja perinteinen valinta, jos haluat monilla ominaisuuksilla varustetut turvajalkineet suojaamaan jalkojasi parhaalla mahdollisella tavalla.