Isojen kokojen työvaatteet

  Onko sopivankokoisten työvaatteiden löytäminen mielestäsi hankalaa? MASCOTin työvaatemallistossa on monenlaisia malleja ja kokoja. Monista tuotteista on tarjolla myös isoja kokoja – eikä niissä ole tingitty käyttömukavuudesta, istuvuudesta eikä laadusta. Isokokoisia työvaatteita on saatavana monille eri toimialoille. Etsitpä sitten työhousuja, työtakkia tai fleecepuseroa, löydät sopivan tuotteen valikoimastamme.
  ADVANCED Housut polvitaskuilla

  Hyvin istuvissa vaatteissa on mukava olla

  Työvaatteita valittaessa on tärkeää, että istuvuus on hyvä, vaatteet tuntuvat mukavilta, niissä on hyödyllisiä toimintoja ja turvallisuus on kunnossa. Oikean koon saat selville ottamalla mitat suoraan iholta. Monissa MASCOT-housuissa on valittavana kolme lahkeenpituutta.

  Isot koot edellyttävät enemmän

  Me MASCOTissa emme anna koon rajoittaa työvaatteiden mahdollisuuksia. Vaatteiden pitää tuntua mukavilta koosta riippumatta. Isokokoisten ja hyvin istuvien työvaatteiden valmistaminen on tavallista työläämpää, koska sertifioinneista on pidettävä kiinni, kuvio pitää sovittaa kankaaseen ja kangasta tarvitaan enemmän. Me huolehdimme lisätöistä mielellämme, koska emme halua käyttäjien joutuvan tinkimään laadusta, käyttömukavuudesta tai turvallisuudesta.

  ADVANCED Housut polvitaskuilla

  Turvajalkineissa tilaa jaloille

  Onko tarpeeksi isojen työkenkien löytäminen mielestäsi hankalaa? MASCOTin mallistossa on kenkiä, saappaita ja sandaaleja kokoon 48 asti. Koot vastaavat tavallisten jalkineiden kokoja. MASCOTin turvakenkien ja -saappaiden sertifiointi pysyy voimassa koosta riippumatta. Käyttömukavuus ja turvallisuus ovat jalkineissa erityisen tärkeitä tekijöitä. Kenkiä kannattaa siksi aina sovittaa ennen ostamista.