Ilmailu

Työskenteletkö ilmailualalla? MASCOTin mallistossa on runsaasti tälle toimialalle suunniteltuja tuotteita. MASCOTin suojavaatteissa on valittavana kolme huomioväriä: keltainen, oranssi ja punainen. Lentokenttätyössä tarvitaan optimaalista liikkumisen vapautta ja maksimaalista näkyvyyttä. Nämä tarpeet täyttävät työvaatteet löydät täältä.

Huomioavosuoja & Pusero - Lentokenttätyöntekijä - MASCOT® ACCELERATE SAFE

Maksimaalinen liikkumisen vapaus

Ilmailualalle suunniteltujen MASCOT-työvaatteiden joukossa on myös ULTIMATE STRETCH tuotteita. Ne takaavat täydellisen liikkumisen vapauden työssä kuin työssä: matkatavaroita kuljettaessa, sisällä terminaalissa tai kiitoradalla lentokoneita ohjaamassa. Joka suuntaan joustavissa työhousuissa liikkuminen on helppoa. Ne eivät kiristä eivätkä hankaa edes kumartuessa tai polviasennossa.

Tuotteet (0)

Hyvä näkyvyys

Näkyvyys on ilmailualalla erittäin tärkeää, ja esimerkiksi kiitoradalla suorastaan vaatimus. MASCOTin työvaatteet on jaoteltu erilaisiin suojausluokkiin, joista jokainen voi valita omiin tarpeisiinsa sopivan.

Lentokenttätyöntekijä - MASCOT® ACCELERATE SAFE Työvaatteet - Hi-vis punainen

Työvaatteet tehtävistä riippumatta

Jos työskentelet taxfree-myymälässä tai muualla terminaalissa, tärkeintä on työvaatteiden mukavuus ja liikkumisen vapaus. MASCOTin mallistossa on runsaasti asiakaspalvelutehtäviin sopivia edustavia työvaatteita. Tuotteista on saatavana useita eri värejä, myös neutraaleja sävyjä. Se helpottaa yhtenäisen yritysimagon luomista kaikille ilmailualan työntekijöille.

Mies & Nainen - Ilmailu - MASCOT® ACCELERATE