OEKO-TEX® STANDARD 100

  Kun valitset MASCOTin tuotteita, joissa on OEKO-TEX® STANDARD 100 -merkintä, varmistat, että työvaatteesi on tutkittu mahdollisten terveydelle haitallisten aineiden varalta.

  OEKO-TEX®-merkki on takuu sille, että tuotteet on tutkittu terveydelle haitallisten aineiden varalta. OEKO-TEX® STANDARD 100 on kansainvälisesti tunnettu sertifikaatti ja maailman johtava terveysmerkintä tekstiileille. OEKO-TEX®-merkintä tarkoittaa, että tuotteet on testattu ja hyväksytty sen osalta, etteivät ne sisällä terveydelle haitallisia tai oletettavasti terveydelle haitallisia kemikaaleja ja väriaineita.

  OEKO-TEX® STANDARD 100 - logo

  OEKO-TEX® auttaa kuluttajaa varmistumaan siitä, että tekstiilit eivät sisällä terveydelle haitallisia aineita. OEKO-TEX® asettaa tiukkoja vaatimuksia merkinnän saaneille tuotteille – tiukempia kuin tämänhetkinen lainsäädäntö. Merkintä annetaan sitä edeltävän testin ja tuotteen puolueettoman hyväksymisen jälkeen, ja kattaa myös tuotteeseen sisältyvät materiaalit. Joten testi ei koske ainoastaan tekstiilimateriaalia vaan myös painettuja merkkejä sekä lisäosia, kuten vetoketjuja ja täytemateriaaleja.

  MASCOTille käyttäjien terveyden takaaminen on etusijalla. Dokumentoimme käyttäjän terveyden eteen tekemämme työn OEKO-TEX®-sertifikaattiin, jonka antaa riippumaton tutkimuslaitos. Kaikki metritavara ja lisämateriaalit testataan vuosittain sertifikaatin uusimisen yhteydessä. Merkintä ”TURVALLINEN TEKSTIILI – testattu terveydelle haitallisten aineiden varalta OEKO-TEX® STANDARD 100:n mukaisesti” takaa terveelliset tuotteet. Etsi aina OEKO-TEX®-merkintää tekstiilejä ostaessasi.

  Tarkastele voimassa olevaa OEKO-TEX®-sertifikaattia

  Pese vaatteet aina ennen kuin käytät niitä ensimmäisen kerran, jotta mahdollinen ylimääräinen väriaine peseytyy pois.