MASCOT® Jälleenmyyjäportaali

MASCOT tarjoaa asiakkailleen kätevän ja ilmaisen verkkoportaalin käyttömahdollisuuden. Omalla tunnuksellasi voit kirjautua jälleenmyyjäportaaliin koska tahansa ja tarkastella ajan tasalla olevia tietoja kuten tilauksia ja laskuja.

MASCOT® DistributorPortal - logo

Jälleenmyyjäportaali

Hand shake

Hyötyjä

  • Ilmainen verkkoportaali
  • Ajantasaiset tiedot käytettävissäsi
  • Tuotetiedot
  • Seuraa tilauksiasi
  • Hyödylliset tilastot
  • Varaston tila
  • Hyviä tarjouksia
Watch

Säästä aikaa ja rahaa

Jälleenmyyjäportaalista löydät aina vastaukset varastotilannetta, tilauksia, toimituksia, laskuja, ostotilastoja ja ydintietoja koskeviin kysymyksiin. MASCOTin jälleenmyyjäportaali on käytettävissäsi vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivä, joten sinun ei tarvitse miettiä MASCOTin aukioloaikoja.

head - idea

Systeemi

Nopea ja helppo käyttää

MASCOTin jälleenmyyjäportaalissa voit tarkastella omia tietojasi aina kun haluat. Jälleenmyyjäportaali on suunniteltu jälleenmyyjillemme. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää ilman erillistä opastusta.

Varastointi

Portaalissa on hyödyllinen toiminto, jonka avulla näet MASCOTin varastotilanteen. Kun haet tuotetta tuotenumerolla, näet heti tuotteen senhetkisen varastotilanteen. Jos tilauksesi on jo lähetetty, näet myös tilausvahvistuksen ja laskun, jotka voit halutessasi ladata itsellesi.
Näitä tietoja päivitetään jatkuvasti, joten käytettävissäsi ovat aina ajantasaiset tiedot.

Diagram

Tilastot ja tiedot

Seuraa tilauksiasi

Kun olet tehnyt tilauksen, voit seurata sen kulkua varastolta toimituspaikkaan asti. Kun napsautat kohtaa ”Track & Trace”, näet tilauksesi senhetkisen tilan ja sen, koska voit odottaa toimituksen saapuvan.

Hyödylliset tilastot

Toinen jälleenmyyjäportaalin etu on, että näet sieltä yleiskatsauksen olennaisista tilastoista sekä ajantasaiset tiedot. Voit esimerkiksi tarkastella, kuinka paljon olet tilannut tietyn ajanjakson aikana ja mitä tuotteita olet tilannut useimmiten.

Tuotetiedot

Haluatko tietää tuotteen painon, laatikoiden määrän, EAN-numeron tai muuta ydintietoa? Voit ladata käyttöösi ydintietoja, tuotekuvauksia ja linkkejä kuviin.

Kuinka saan tunnuksen portaaliin?

Jos haluat käyttäjätunnuksen MASCOTin jälleenmyyjäportaaliin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai paikalliseen MASCOT-myyjääsi. Kun olet vastaanottanut käyttäjätunnuksesi, voit kirjautua jälleenmyyjäportaaliin osoitteessa.