MASCOT® Jälleenmyyjäportaali

  MASCOT tarjoaa asiakkailleen kätevän ja ilmaisen verkkoportaalin käyttömahdollisuuden. Omalla tunnuksellasi voit kirjautua jälleenmyyjäportaaliin koska tahansa ja tarkastella ajan tasalla olevia tietoja kuten tilauksia ja laskuja.

  MASCOT® DistributorPortal - logo

  Jälleenmyyjäportaali

  Hand shake

  Hyötyjä

  • Ilmainen verkkoportaali
  • Ajantasaiset tiedot käytettävissäsi
  • Tuotetiedot
  • Seuraa tilauksiasi
  • Hyödylliset tilastot
  • Varaston tila
  • Hyviä tarjouksia
  Watch

  Säästä aikaa ja rahaa

  Jälleenmyyjäportaalista löydät aina vastaukset varastotilannetta, tilauksia, toimituksia, laskuja, ostotilastoja ja ydintietoja koskeviin kysymyksiin. MASCOTin jälleenmyyjäportaali on käytettävissäsi vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivä, joten sinun ei tarvitse miettiä MASCOTin aukioloaikoja.

  head - idea

  Systeemi

  Nopea ja helppo käyttää

  MASCOTin jälleenmyyjäportaalissa voit tarkastella omia tietojasi aina kun haluat. Jälleenmyyjäportaali on suunniteltu jälleenmyyjillemme. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo käyttää ilman erillistä opastusta.

  Varastointi

  Portaalissa on hyödyllinen toiminto, jonka avulla näet MASCOTin varastotilanteen. Kun haet tuotetta tuotenumerolla, näet heti tuotteen senhetkisen varastotilanteen. Jos tilauksesi on jo lähetetty, näet myös tilausvahvistuksen ja laskun, jotka voit halutessasi ladata itsellesi.
  Näitä tietoja päivitetään jatkuvasti, joten käytettävissäsi ovat aina ajantasaiset tiedot.

  Diagram

  Tilastot ja tiedot

  Seuraa tilauksiasi

  Kun olet tehnyt tilauksen, voit seurata sen kulkua varastolta toimituspaikkaan asti. Kun napsautat kohtaa ”Track & Trace”, näet tilauksesi senhetkisen tilan ja sen, koska voit odottaa toimituksen saapuvan.

  Hyödylliset tilastot

  Toinen jälleenmyyjäportaalin etu on, että näet sieltä yleiskatsauksen olennaisista tilastoista sekä ajantasaiset tiedot. Voit esimerkiksi tarkastella, kuinka paljon olet tilannut tietyn ajanjakson aikana ja mitä tuotteita olet tilannut useimmiten.

  Tuotetiedot

  Haluatko tietää tuotteen painon, laatikoiden määrän, EAN-numeron tai muuta ydintietoa? Voit ladata käyttöösi ydintietoja, tuotekuvauksia ja linkkejä kuviin.

  Kuinka saan tunnuksen portaaliin?

  Jos haluat käyttäjätunnuksen MASCOTin jälleenmyyjäportaaliin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai paikalliseen MASCOT-myyjääsi. Kun olet vastaanottanut käyttäjätunnuksesi, voit kirjautua jälleenmyyjäportaaliin osoitteessa.