MASCOT® ShopInShop

  Jos myymäläsi haluaa laajentaa valikoimaansa MASCOT-tuotteilla, meillä on teille ihanteellinen ratkaisu. MASCOT® Shop in Shop -ratkaisun avulla myymälä voi esitellä MASCOT-työvaatteita ja -turvajalkineita tyylikkäästi ja houkutella samalla uusia asiakkaita.

  MASCOT® Shop in Shop

  Jatkuva uudistuminen on menestyksen avain, ja siksi MASCOT onkin kehittänyt tarkkaan harkitun Shop in Shop -konseptin, jota uudistetaan jatkuvasti. Kehitämme konseptiin uusia osia ja Shop in Shop -materiaaliratkaisuja tuotevalikoiman, kampanjoiden ja sesonkien vaihtuessa. Näin MASCOT® Shop in Shop -osasto on aina helppo uudistaa myymälässä, ja siinä voidaan korostaa myymälälle tärkeimpiä tuotteita.

  Joustava, luova ja mukautuva

  MASCOT toimittaa Shop in Shop -kalusteet myymälän tarpeiden mukaisesti. Valikoimassamme on eri tuotetyypeille – kuten työvaatteille, jalkineille ja lisävarusteille – sopivia kalusteita ja materiaaleja. MASCOT® Shop in Shop on myös helppo mukauttaa myymälän omiin tarpeisiin.

  MASCOT® Shop in Shop -konseptin avulla asiakkaille voidaan luoda mukavan kotoisa ympäristö. Shop in Shop -kalusteissa käytetään teollisuuslaitoksista ja rakennustyömaista muistuttavia raaka-aineita. Shop in Shop -valikoimassa on luovia ratkaisuja, joiden avulla myymäläsi MASCOT® Shop in Shop -osasto voidaan tuoda aivan uudelle tasolle. Valikoimaan lukeutuu mallinukkeja, hyllyjä sekä muita Shop in Shop -kalusteita ja erilaisia koriste- ja näyttelymateriaaleja, jotka tekevät vaikutuksen. Ne inspiroivat asiakkaita valitsemaan työvaatteet ja jalkineet esiteltyjen tuotteiden joukosta.

  Kaikenkattava ratkaisu

  MASCOT räätälöi MASCOT® Shop in Shop -konseptin yhdessä yrityksesi kanssa. MASCOT® Shop in Shop -konseptissa on lähes loputtomasti erilaisia ja erikokoisia vaihtoehtoja, jotka tekevät vaikutuksen.

  Jos haluat lisätietoja Shop in Shop -kalusteista sekä koriste- ja näyttelymateriaaleista ja muista MASCOT® Shop in Shop -tuotteista, ota yhteyttä MASCOTiin tai paikalliseen myyntitiimiimme.