MASCOT® B2B Shop

  MASCOT-jälleenmyyjänä sinulla on pääsy moniin verkkopalveluihin, jotka on suunniteltu helpottamaan työpäivääsi. MASCOT® B2B Shop on yksi näistä. Se on helppo ja nopea tapa MASCOT-jälleenmyyjänä hankkia MASCOT-työvaatteita ja -jalkineita.

  MASCOT® B2B Shop

  Kun jälleenmyyjänä käytät MASCOT® B2B Shopia, saat siitä monia etuja. B2B-verkkokaupan avulla saat helpon katsauksen tilaushistoriaasi. Lisäksi ostosopimukset on sisällytetty ja ne voidaan aina lisätä tilaukseesi. Näin näet oikean hinnan heti.

  MASCOT® B2B Shop - logo

  MASCOT® B2B Shop tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen MASCOTin varastotilanteista. Tällä verkkosivulla voit myös nähdä jatkuvasti myydyimpien tuotteittesi varastotilanteen MASCOTin työvaatteiden ja turvakenkien joukossa.

  Jos sinulla MASCOT-jälleenmyyjänä ei ole vielä pääsyä MASCOT® B2B -Shopiin, ota meihin yhteyttä. Prosessin aikana kerromme myös monista muista eduista, joita saat MASCOT® B2B Shopin käyttäjänä.

  Käyttämällä MASCOT® B2B Shopia, verkko-palautusjärjestelmää, jälleenmyyjän palveluportaalia ja muita MASCOTin verkkopalveluita, työpäiväsi jälleenmyyjänä ovat paljon helpompia. Olemme kehittäneet parin viime vuoden aikana työkaluja, joiden avulla saat yleiskuvan sinun MASCOT-tuotteiden myynnistä ja ostamisesta. Jos haluat kuulla lisää siitä, mitä meillä on tarjota, kuten B2B Shop, verkkokauppa yksityisille, verkkokauppa suurille loppukäyttäjille ja varastoratkaisut, ota meihin yhteyttä ja yhdessä löydämme yrityksellesi sopivan ratkaisun.