MASCOT® DropShipping

Haluatko lisätä myyntimahdollisuuksia verkkokaupassasi? Verkkokauppasi kautta voit nyt tarjota täydellisen MASCOT-valikoiman nopealla toimituksella, ilman käsittelyä ja pienemmillä kustannuksilla varastoa pitämättä. Lisätietoja MASCOT® DropShipping:sta.

MASCOT® DropShipping -sovelluksella voit edelleen välittää omassa verkkokaupassasi olevat tilaukset sähköisesti MASCOTille. Pidämme varastoa ja lähetämme tilauksesi suoraan asiakkaillesi. Yksi eduista on, että voit tarjota koko MASCOT-tuotevalikoiman omassa verkkokaupassasi. Kaikki hallinnolliset ja logistiset prosessit on virtaviivaistettu. Tällä tavalla työskentelemällä säästät käsittelyaikaa, varastokustannuksia ja tarjoat asiakkaillesi erinomaisen käyttökokemuksen.

MASCOT® WORKWEAR, MASCOT® DropShipping

1 Tilaukset 2 Tilaukset 3 Toimitus

Tuotevalikoima ja saatavuus

MASCOT tarjoaa kaikki asiaankuuluvat tuotetiedot, mukaan lukien media, kuten tuotekuvat, YouTube-videot, kokotaulukot ja paljon muuta. Käytä näitä tietoja esitelläksesi MASCOT-tuotteita ammattimaisesti verkkokaupassasi.

Koska tuotteita lähetetään suoraan varastostamme, saat myös päivittäin päivitetyn varastotilanteen.

Sähköinen tilaaminen

Lähetä meille tilauksesi, toimitusosoitteet mukaan lukien, ja lähetämme tuotteet heti. Pystymme käsittelemään XML, EDI (EDIFACT, iDocs) tai yksinkertaisen FTP tekstitiedoston. Jos valitset vastaanottaa asiakirjoja, kuten tilausvahvistuksia, laskuja tai toimitusilmoituksia sähköisesti, voit alentaa hallintokustannuksia vielä enemmän.