MASCOT® DropShipping

  Haluatko lisätä myyntimahdollisuuksia verkkokaupassasi? Verkkokauppasi kautta voit nyt tarjota täydellisen MASCOT-valikoiman nopealla toimituksella, ilman käsittelyä ja pienemmillä kustannuksilla varastoa pitämättä. Lisätietoja MASCOT® DropShipping:sta.

  MASCOT® DropShipping -sovelluksella voit edelleen välittää omassa verkkokaupassasi olevat tilaukset sähköisesti MASCOTille. Pidämme varastoa ja lähetämme tilauksesi suoraan asiakkaillesi. Yksi eduista on, että voit tarjota koko MASCOT-tuotevalikoiman omassa verkkokaupassasi. Kaikki hallinnolliset ja logistiset prosessit on virtaviivaistettu. Tällä tavalla työskentelemällä säästät käsittelyaikaa, varastokustannuksia ja tarjoat asiakkaillesi erinomaisen käyttökokemuksen.

  MASCOT® WORKWEAR, MASCOT® DropShipping

  1 Tilaukset 2 Tilaukset 3 Toimitus

  Tuotevalikoima ja saatavuus

  MASCOT tarjoaa kaikki asiaankuuluvat tuotetiedot, mukaan lukien media, kuten tuotekuvat, YouTube-videot, kokotaulukot ja paljon muuta. Käytä näitä tietoja esitelläksesi MASCOT-tuotteita ammattimaisesti verkkokaupassasi.

  Koska tuotteita lähetetään suoraan varastostamme, saat myös päivittäin päivitetyn varastotilanteen.

  Sähköinen tilaaminen

  Lähetä tilaus meille elektronisesti, niin toimitamme tuotteet suoraan asiakkaallesi. Nopean ja onnistuneen toimituksen takaamiseksi sekä lähetysten seurannan mahdollistamiseksi tarvitsemme tilauksen mukana aina asiakkaan yhteystiedot. Lähtökohtaisesti EDI-tilaukset lähetetään FTP-latauksen kautta MASCOTin tilausmuodossa. Jos päätät vastaanottaa esimerkiksi tilausvahvistukset, laskut tai toimitusilmoitukset elektronisesti joko PDF- tai XML-muodossa (SAP iDoc), saat pienennettyä hallinnollisia kustannuksia entisestään.

  Jos haluat tietää lisää mahdollisuuksistasi, voit kirjoittaa eCommerce-tiimillemme osoitteeseen ecommerce@mascot.dk