MASCOT® Offer Wizard

  Laaditko usein kampanjaesitteitä ja tarjouksia erikokoisille yrityksille? Kaipaatko työkalua, joka esittelisi tuotteet ja tarjoukset visuaalisesti kiinnostavalla tavalla? MASCOT® Offer Wizardin avulla voit laatia nopeasti ammattimaiset tarjoukset ja myymäläsi tuotteista kertovat esitteet.

  MASCOT® Offer Wizard - Logo

  MASCOT® Offer Wizard on eri puolilla maailmaa toimiville MASCOT-myyjille ja -jälleenmyyjille suunnattu apuväline tarjousten laadintaan. Sen avulla sinä ja kollegasi voitte helposti tehdä kampanjaesitteitä ja asiakaskohtaisia tarjouksia. Työkalu on erittäin helppokäyttöinen, ja tarjoukset niin pienille, keskisuurille kuin suurillekin yrityksille syntyvät hetkessä. Valmiin tarjouksen tai esitteen voi muuntaa PDF-tiedostoksi, jonka voi tulostaa tai lähettää asiakkaalle sähköisessä muodossa.

  MASCOT-jälleenmyyjänä pääset käyttämään MASCOT® Offer Wizardia helposti. Valitse kirjautumissivulla ”Create New Account”.

  MASCOT® Offer Wizard

  Etkö vielä ole MASCOT-jälleenmyyjä? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää MASCOT® Offer Wizardista sekä muista alustoista ja palveluista, joilla voit edistää MASCOT-työvaatteiden ja -turvajalkineiden myyntiä.

  MASCOT® Offer Wizard - login

  Luo omat tarjoukset ja kampanjaesitteet tarjousgeneraattorilla

  MASCOT® Offer Wizardissa on aina saatavilla koko MASCOTin työvaatteiden ja jalkineiden valikoima. Valitse tarjoukseen tai esitteeseen haluamasi tuotteet, värit ja koot. Työkalussa käytössäsi on aina myös voimassa oleva hinnasto.

  MASCOT® Offer Wizardissa voit hyödyntää monia valmiiksi kirjoitettuja tekstejä. Niiden aiheita ovat esimerkiksi yritysvastuu (CSR) ja EN ISO 20471. Palveluja koskevia tietoja on helppo lisätä ja poistaa yksittäisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Näillä työkaluilla ammattimaisen tarjouksen laatiminen on helppoa. Jos käytät valmiita tekstejä, tarjous on helppo kääntää myös muille kielille. MASCOT® Offer Wizardista on siis paljon apua, kun laadit tarjouksia kansainvälisille asiakkaille, joilla on osastoja monissa eri maissa.

  Kun olet avannut tilin, pääset automaattisesti omaan henkilökohtaiseen kansioosi. Siellä voit järjestellä tarjouksesi ja esitteesi haluamallasi tavalla. Saat myös oman mediakansion, johon voit ladata haluamasi logot ja kuvat. Ne auttavat muokkaamaan materiaaleja omien yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

  Jos sinulla on MASCOT® Offer Wizardin käyttöön liittyviä kysymyksiä, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä MASCOTiin.