Laboratoriotestit

MASCOT etsii ja valitsee uusien tuotteidensa kankaat tarkkojen analyysien avulla. Materiaalit valitaan tiettyihin käyttötilanteisiin siinä tapauksessa, että niiden eri ominaisuudet täyttävät sekä MASCOTin että tuotteiden kohderyhmän vaatimukset.

Mies - Laboratoriotestit - MASCOT

MASCOTilla on omat laboratoriot sekä Tanskassa että Vietnamissa. Teemme materiaaleille sekä fyysisiä että kemiallisia testejä useilla eri testauslaitteilla, jotta voisimme varmistua raaka-aineiden laadusta eli niiden kestosta, repäisy- ja vetolujuudesta, värien puhtaudesta, kutistumisominaisuuksista sekä muodossa pysymisestä. Testaamme myös, millä tavoin hikoilu vaikuttaa vaatteiden väriin ja kuinka paljon rasitusta vaatteet kestävät, ennen kuin ne alkavat nukkaantua. Koneemme ovat käynnissä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Nainen - Laboratoriotestit - MASCOT® WORKWEAR

Testimme tehdään kansainvälisten standardien mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että testien tuloksia voidaan verrata suoraan esimerkiksi alihankkijoiden tuloksiin. MASCOT testaa myös vanhempien materiaalien ominaisuudet säännöllisesti. Kaikkiin toimituksiin tehdään satunnaistestejä, jotta voitaisiin varmistaa, että korkeat laatuvaatimuksemme täyttyvät aina. Iskulauseemme TESTED TO WORK viittaa juuri tähän.