PU-turvavarsikenkä

  MASCOTin PU-turvavarsikengät suojaavat varpaita ja estävät liukastumiset. Niissä on liukastumista estävä sekä öljyä ja bensiiniä hylkivä pohja, joka pidentää jalkineiden käyttöikää. Varvassuoja on hyväksytty EN ISO 203545 -standardin mukaisesti suojausluokissa S4 ja S5. S5-suojausluokan jalkineissa on varvassuojan lisäksi naulasuoja, joka estää naulojen ja terävien esineiden työntymisen pohjan läpi.

  MASCOTin turvakumisaappaat valmistetaan kulutuksenkestävästä, vedenpitävästä ja taipuisasta PU-materiaalista. Saappaat voi pesettää 40 asteessa. Se on lämpötila, joka aktivoi pesuloiden käyttämän pesuaineen bakteereja tuhoavat ominaisuudet. Hygienia pysyy hyvänä, kun bakteerit eivät pääse leviämään. PU-turvavarsikengät soveltuvat pesulasopimuksiin, koska pesulan HF-sirun voi painattaa niihin siirtokuvalla.

  Huipputurvalliset saappaat

  MASCOTin PU-turvavarsikengissä on varvassuoja, joka suojaa varpaita putoavilta esineiltä. Sitä ei tunne, kun kengät ovat jalassa, mutta se lisää turvallisuudentunnetta, jos esimerkiksi kannat raskaita työkaluja tai pelkäät lehmien tallovan varpaitasi navetassa.

  Joissain turvakumisaappaissa on lisäturvana myös naulasuoja. Se estää nauloja ja muita teräviä esineitä työntymästä pohjan läpi jalkaan. Naulasuojalevy on jalan muotoinen, eikä se haittaa kävelyä. Sekä varvassuoja että naulasuoja on testattu EN 12568 -standardin mukaisesti.

  Vedenpitävät jalkineet pitävät jalat kuivina, ja PU-pohja estää testatusti liukastumista sekä kaltevilla että liukkailla pinnoilla (SRC). Iskunkestävä pohja ja jalkineiden taipuisuus varmistavat turvakumisaappaiden käyttömukavuuden jopa pitkäkestoisessa käytössä. Pieni pykälä kantapään kohdalla helpottaa pukemista ja riisumista.

  Turvakumisaappaat maalle, merelle ja rakennustyömaille

  MASCOTin PU-turvavarsikengät sopivat toimialoille, joilla turvallisuus on tärkeää ja jalkojen pitää pysyä kuivina. Jos kuljet eläinten parissa, kauhakuormaajien lähellä tai sateisella laivan kannella, jalkineet pitävät jalkasi kuivina, suojaavat varpaitasi ja varmistavat pitävät askeleet.