MASCOT® SAFE SUPREME

  Vuoden 2015 HI-VIS-mallisto, joka on sekä turvallinen että tyylikäs ja mukava

  MASCOT® SAFE SUPREME -mallistosta löydät HI-VIS-vaatteet niille, jotka vaativat turvavaatteiltaan jotain aivan erityistä. Mallistossa on korkea turvallisuusluokitus, tyylikäs muotoilu, hyvä liikkumisen vapaus ja kaikki toiminnot, joita saattaa tarvita. Mallisto on suunnattu käsityöläisille ja urakoitsijoille, jotka käyttävät turvavaatteita, mutta eivät halua tinkiä mukavuudesta, ulkonäöstä tai toiminnoista. Mallisto sisältää sekä työvaatteita että talvivaatteita kuudessa eri kaksivärisessä yhdistelmässä. Valitse omasi vaihtoehdoista, joissa on kaikki fluoresoivat värit: punainen, keltainen tai oranssi. Sen lisäksi mallistossa on monia yhdistelymahdollisuuksia muiden mallistojen kanssa, esim. MASCOT® SAFE LIGHT ja MASCOT® HARDWEAR.

  Markkinoiden parasta turvallisuutta

  MASCOT® SAFE SUPREME -malliston tuotteet ovat markkinoiden turvallisimpia, ja ne on hyväksytty uusimman turvallisuusstandardin EN ISO 20471:n mukaisesti. Mallistosta löydät selvästi näkyviä vaatteita kaikissa kolmessa turvallisuusluokassa. Vaatteisiin on lisätty heijastimia paremman näkyvyyden saavuttamiseksi standardin kuvailemissa olosuhteissa.

  Laaja valikoima kokoja

  Uusi mallisto sopii kaikille työntekijöille koosta riippumatta, sillä se on saatavilla kolmessa eri vakiolahkeenpituudessa ja jopa 17 eri vyötärönympärysmitalla lahkeenpituutta kohden.

  Erittäin hyvä kulutuksenkestävyys

  Malliston vaatteisiin on käytetty yhtä MASCOTin kaikkein kulutuksenkestävimmistä ja testatuimmista kangaslaaduista – nro 860:aa. Tämän kankaan ulkopuoli on polyesteriä, joka tekee siitä erittäin kulutuksenkestävän, ja sisäpuoli puuvillaa, joka tekee vaatteen miellyttäväksi yllä. Tuotteiden taskuihin, polviin ja hihansuihin on ommeltu CORDURA®-lisävahvikkeet, sillä tuote altistuu kulutukselle näistä kohdista eniten. CORDURA® on seitsemän kertaa vahvempaa kuin puuvilla. Se tekee yhdessä kolminkertaisten ompeleiden kanssa vaatteesta erittäin kulutuksenkestävän, mikä pidentää tuotteen käyttöikää ja vähentää vaatteiden uusimisen tarvetta.

  Rento ja hoikentava muotoilu

  Koko mallistolle on ominaista visuaalisesti hoikentava muotoilu sekä moderni ja rento ilme. Se näkyy hihojen tummissa raidoissa, hoikentavissa viistoissa heijastinraidoissa vatsan kohdalla ja tyylikkäissä, tunnistettavissa taskujen muotoilun yksityiskohdissa.