MASCOT® MULTISAFE

  Tulevaisuuden monipuolisissa suojavaatteissa yhdistyvät toisiinsa turvallisuus, parhaat ominaisuudet ja mukavuus.

  PROTECTION!

  Olemme ryhtyneet poikkeuksellisiin turvallisuutta koskeviin varotoimiin. MASCOT käyttää 100-prosenttisesti suojaavaa kangasta, jossa paloturvalliset materiaalit kudotaan kankaan sisälle eivätkä ne näin ollen heikkene ajan myötä.
  Heijastavat vaatteet täyttävät uuden, entistä tiukemman EN ISO 20471 -standardin vaatimukset. Tuotteissa on lisäksi käytetty enemmän heijastavia materiaaleja kuin standardi edellyttää. Kaikki heijastavat tuotteet on hyväksytty kemikaalistandardin EN 13034 mukaisesti. Lisäksi kaikki MASCOTin takit on sertifioitu valokaarinormin EN ISO 61482-1-2 luokan 2 vaatimusten mukaisesti.

  FUNCTION!

  Taskut on sijoitettu niin, että ne löytyvät helposti, ja kaikki tuotteet on suunniteltu nimenomaan suojavaatteiden käyttäjien työn näkökulmasta. Tuotteet on testattu MASCOTin testiohjelmassa, jossa eri alojen työntekijöitä on otettu mukaan raatiin testaamaan vaatteita päivittäisessä työssään.
  Kangas on kestävää ja se on pinnoitettu likaa hylkivällä materiaalilla. Näin heijastava vaate pysyy puhtaana ja näkyvänä pitkän aikaa. Tummat kontrastikohdat ovat juuri niissä paikoissa, jotka ovat herkimpiä likaantumaan.

  COMFORT!

  Täydellinen istuvuus sekä pehmeä ja miellyttävä kangas takaavat uusien tuotteiden käyttömukavuuden. Tuotteet on luotu aktiiviseen työpäivään ja niiden leikkaus noudattelee kehon ergonomiaa. Tämä tarkoittaa sitä, että vaate tukee käyttäjäänsä mahdollisimman hyvin ja se on muotoiltu aktiivisen arjen tarpeisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiseen säähän ja lämpötilaan sopivia, mukavasti istuvia vaatteita.