MASCOT® FOOD & CARE

  Kaikenkattavassa MASCOT® FOOD & CARE -mallistossa on erikseen miehille ja naisille suunniteltuja vaatteita. Malliston työvaatteita yhdistävät käyttömukavuus, joka suuntaan joustavan kankaan takaama liikkumisen vapaus sekä teollisen pesun ja kuivauksen kestävät materiaalit. Mallisto on suunnattu tuotantosektorille, elintarviketeollisuuteen ja muille toimialoille, joilla hygieenisyys on ehdottoman tärkeää.

  different colours food and care 

  Tuotteita neljään suuntaan joustavasta kankaasta

  MASCOT tarjoaa huolella suunniteltuja vaatteita nyt myös sellaiselle toimialalle, jolla vaatteiden istuvuuteen ei ole aiemmin kiinnitetty huomiota. Malliston kehitystyössä on korostettu erityisesti käyttömukavuutta. Siinä on auttanut muun muassa suosittu ja perusteellisesti testattu MASCOTin kehittämä 511-kangaslaatu, joka joustaa neljään suuntaan. Sen ansiosta liikkumisen vapaus on aivan omaa luokkaansa – vaatteiden kestävyydestä tinkimättä.

  <p>food and care Prowash symbol</p>

  Sertifioidut vaatteet

  MASCOT® FOOD & CARE -vaatteita valmistetaan myös joustamattomista kankaista, mutta niissäkin on ajateltu käyttömukavuutta ja toimialalle tyypillisiä työskentelyasentoja. Kaikki kangaslaadut on testattu perusteellisesti, ne täyttävät toimialan tiukat teollista pesua ja kestävyyttä koskevat vaatimukset ja ne ovat osoittaneet arvonsa muilla toimialoilla jo vuosien ajan.

  Kaikki MASCOT® FOOD & CARE -vaatteet on suunniteltu elintarviketeollisuuteen ja muille toimialoille, joilla hygieenisyys on tärkeää. Kaikki malliston tuotteet ovat HACCP-periaatteiden mukaisia, ja suurimmalla osalla on DIN 10524 -hyväksyntä. Tuotteissa on kaikki teollisessa pesussa tarvittavat yksityiskohdat, esimerkiksi paikka HF-sirulle ja UHF-sirulle.

  Osastojako eri väriyhdistelmillä

  Jos yrityksessä on tarve erottaa eri osastoilla työskentelevät toisistaan, se onnistuu värimerkityillä yläosilla. Yläosista on saatavana sekä neutraali yksivärinen versio että neljä olkapäiltä kuvioitua versiota. Satelliittien inspiroimasta verkkokuviosta on tarjolla neljä eri värivaihtoehtoa. Näillä värimerkinnöillä on helppo osoittaa, mille osastolle työntekijä kuuluu – yhtenäisen yritysilmeen kärsimättä.

  different colours food and care&nbsp;

  Ainutlaatuiset kokomerkinnät

  MASCOT® FOOD & CARE -malliston ainutlaatuisten kokomerkintöjen avulla työntekijöiden on helppo löytää itselleen sopivan kokoiset yläosat ja sopivan mittaiset housut suurenkin yrityksen yhteisvarastosta. Koot ja lahkeenpituudet on ilmoitettu erivärisillä ompeleilla. Yläosissa merkintä on niskassa vaatteen nurjalla puolella ja housuissa vyötärön oikealla ja vasemmalla sivulla vaatteen ulkopuolella. Näistä kohdista se näkyy helposti, kun vaatteet on taiteltu pinoiksi.

  Yhdistä muihin mallistoihin

  MASCOT® FOOD & CARE -mallistossa käytetään tuttuja MASCOT-värejä. Tuotteita on siis helppo yhdistellä muiden mallistojen tuotteiden kanssa. MASCOT® FOOD & CARE -tuotteita voi käyttää yhdessä esimerkiksi MASCOT® CROSSOVER -yläosien kanssa, sillä myös ne kestävät teollisen pesun ja ovat HACCP-periaatteiden mukaisia. MASCOTin mallistossa on myös turvajalkineita, jotka kestävät pesun 40 asteessa (MASCOT® FOOTWEAR CLEAR ja MASCOT® FOOTWEAR COVER).