GMB Motorsport

  MASCOT on GMB Motorsportin pääsponsori. Innostuneen ja asialleen omistautuneen tallin selkeänä tavoitteena on tehdä tanskalaista moottoriurheiluhistoriaa. Tiimiläiset pukeutuvat ULTIMATE STRETCH -työvaatteisiin, jotka varmistavat optimaaliset työskentelyolosuhteet haastavillakin hetkillä.

  GMB Motorsportin selkeänä pyrkimyksenä on olla paras. Sama tavoite on myös MASCOTilla. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja haluamme olla toimialamme paras yritys. Sovimme siis täydellisesti yhteen GMB Motorsportin kanssa, ja meillä molemmilla on lisäksi vahva kytkös Silkeborgin kaupunkiin.

  Olemme tukeneet moottoriurheilua jo vuosikausien ajan ja tiedämme, että maaliviivan ylittäminen ensimmäisenä edellyttää innostusta ja omistautumista. GMB Motorsport jahtaa nopeimpia kierrosaikoja asiantuntevasti ja täydellisyyttä tavoitellen. Se vastaa omaa Tested to Work -filosofiaamme. Olemme iloisia siitä, että voimme omalta osaltamme tukea kuljettajien kehitystä tulevaisuuden moottoriurheilutähdiksi sekä Tanskassa että toivottavasti myös kansainvälisillä radoilla.

  Työvaatteita ilman kompromisseja

  GMB Motorsportin autoissa ja ajohaalareissa on MASCOT-logo. Lisäksi kaikki tiimiläiset pukeutuvat MASCOTin ULTIMATE STRETCH -kankaasta valmistettuihin työvaatteisiin, jotka tuntuvat mukavilta ja takaavat täyden liikkumisen vapauden. Vaatteiden erinomainen kulutuksenkestävyys varmistaa, että työskentelyolosuhteet ovat kunnossa myös haastavilla hetkillä.

  Huomio lahjakkuuksiin

  Uusi moottoriurheilutalli GMB Motorsport on perustettu tekemään tanskalaista moottoriurheiluhistoriaa. Talli keskittyy ensisijaisesti kehittämään nuoria lupauksia. Heidät poimitaan karting-sarjoista ja heitä sparrataan TCR- ja GT3-perusluokkien huipulle sekä aina Le Mansin suurelle kansainväliselle moottoriurheiluareenalle saakka. Lahjakkuuksien tukeminen jatkuu myös varikon puolella, jossa talli koulii nuoria lahjakkaita mekaanikkoja.