High Class Racing&nbsp;Kilpa-auto MASCOT<span>&reg; ACCELERATE&nbsp;T-Paita &amp;&nbsp;Piképaita</span>

  TYÖVAATTEITA VAATIVIIN TILANTEISIIN

  High Class Racing on tanskalainen 1990-luvun alussa perustettu moottoriurheilutalli. Se kilpailee parhaillaan FIA World Endurance Championship -sarjassa, johon kuuluu Le Mansin 24 tunnin ajo.

  High Class Racing -tiimin mekaanikot ja insinöörit varustettiin Le Mansin 24 tunnin ajojen 89. kisoihin yhteistyössä Jan Magnussenin kanssa MASCOTin työvaatteilla ja -jalkineilla.

  Tämä arvostettu tiimi valitsi MASCOTin näistä syistä:

  YHTENÄISEN ILMEEN LUOMINEN

  High Class Racingin tiimipäällikkö Nikolaj kertoo: ”Tarvitsimme asun, joka toisi tiimillemme ammattimaisen ja yhtenäisen ilmeen, joka olisi helposti tunnistettavissa ja erottaisi meidät kilpailijoistamme.

  Olimme erittäin tyytyväisiä saamiimme tuotteisiin. Koko High Class Racing -tiimi käytti MASCOTin mustia pikeepaitoja tai mustia T-paitoja, punaisia silmiinpistäviä takkeja ja kevyitä MASCOT® ACCELERATE -housuja. Yhtenäinen vaatetus korosti joukkueen yhtenäisyyttä sekä innostustamme ja haluamme menestyä.

  Olimme myös erittäin iloisia siitä, että MASCOT pystyi räätälöimään vaatteet painamalla niihin pääsponsoreidemme logot.”

  ”Viimeistelimme asumme MASCOTin kengillä. Ne ovat erittäin kevyitä ja joustavia, mikä helpottaa työtämme ja varmistaa, että jalkamme eivät väsy liikaa päivän aikana”, kertoo tiimin insinöörinä toimiva Florent.

   

  MUKAVUUS

  Mekaanikkona työskentelevä Thomas lisää: ”Paitsi että vaatteet antavat meille yksilöllisen ja yhtenäisen ilmeen, ne myös kestävät kovan työn. Mekaanikon työ asettaa tiukat vaatimukset työvaatteiden istuvuudelle ja mukavuudelle. Mukavuus ja suojaus ovat välttämättömiä, ja saamamme MASCOT-tuotteet täyttävät odotuksemme.

  Kun työskentelemme autojen parissa, meidän on voitava vaihtaa asentoa vaivattomasti. Sekä housujen että shortsien materiaali on uskomattoman joustavaa ja tuo meille erittäin paljon liikkumisenvapautta. Niitä on erittäin mukavia käyttää. Kesäisin kisojen aikana lämpötilat voivat nousta uskomattoman korkeisiin lukemiin! Vaatteiden kevyt materiaali sopii täydellisesti hellepäiviin.”

  ”Vaatteiden hengittävyys on meille tärkeää. Kun työskentelet päivittäin 12–15 tuntia korkeissa lämpötiloissa, voit tuntea olosi epämukavaksi varsin nopeasti, jos käytät vaatteita, jotka eivät anna hikoilla. Onneksi nämä MASCOTin yläosat olivat hyvin hengittäviä ja nopeasti kuivuvia, joten niitä on mukava käyttää myös lämpimissä olosuhteissa ja fyysisessä työssä.” – Roger.

  High Class Racing&nbsp;Kilpa-auto MASCOT&reg; ACCELERATE&nbsp;T-Paita &amp;&nbsp;Housut

  KESTÄVYYS

  Toinen tiimin mekaanikoista, Jordi, mainitsee, että he arvostavat myös vaatteiden helppoa pestävyyttä. ”Meillä oli aiemmin vaatteet, jotka eivät tulleet puhtaiksi, vaikka niitä olisi pessyt kuinka monta kertaa tahansa. Tiimin ammattimaisen ulkoasun ja yleisen mielialan vuoksi on tärkeää, että tiimiläiset tuntevat olonsa puhtaaksi, kun he saapuvat varikolle aamulla.”

  ”Vaatteiden kestävyys kuukausien ja useiden pesujen jälkeen on myös kriittisen tärkeää. Kutistuvatko vaatteet? Menettävätkö ne muotonsa ja värinsä? Meidän on joskus käytettävä teollista pesukonetta, joka on erittäin rankka vaatteille, eivätkä kaikkien valmistajien vaatteet kestä sitä. MASCOTin vaatteet selvisivät myös siitä.” – Oliver.

  AMMATTIMAISUUS

  High Class Racingin tiimikoordinaattori Gustavo mainitsee, että tiimivaatteita etsittäessä myös hyvä asiakaspalvelu on tärkeä tekijä: ”Vaatteiden laadun lisäksi myös vaatteiden valinta ja tilaaminen ovat tärkeitä tekijöitä. Oikeiden logojen on oltava oikeissa paikoissa, tuotteiden on oltava oikean kokoisia ja niin edelleen. Onnistuitte tässä täydellisesti.”

  MASCOTin tuotteet on suunniteltu aktiiviseen, tehokkaaseen ja energiseen työskentelyyn. Tämä on yksi syy siihen, miksi ne valittiin Jan ja Kevin Magnussenin High Class Racing -tiimille.

  Haluamme kiittää High Class Racingia positiivisesta palautteesta. Olimme erittäin iloisia voidessamme auttaa heitä.

  High Class Racing

   

  Onko sinulla mielenkiintoinen juttu jaettavaksi?

  Lähetä viesti osoitteeseen marketing.support@mascot.dk ja kerro mielipiteesi. Haluaisimme kuulla sinusta!