Zenvo Automotive

MASCOT tekee yhteistyötä tanskalaisen autonvalmistajan Zenvo Automotiven kanssa, joka on erikoistunut luomaan kaikkein erikoisimpia ja hienostuneimpia hyperautoja. Kumppanuuden myötä Zenvo-teknikot käyttävät MASCOT-työvaatteita ja -jalkineita Zenvo-tehtaalla työskennellessään.

Tanskalainen hyperauto valmistaja Zenvo on kehittänyt mainetta hyperauto-harrastajien keskuudessa ympäri maailmaa tarjoamalla todella ainutlaatuisen yhdistelmän voimaa, suorituskykyä ja arvokkuutta. Hyperautoista tekee poikkeuksellisia niiden kevyt hiilikuitu- ja muut hybridi- komposiittimateriaalit sekä erilainen voimansiirto.

Zenvo Auto - Valkoinen

Zenvon hyperautot

Rata-auto Zenvo TSR-S debytoi vuonna 2018, ja siinä on Zentripetal-aktiivinen taka-siipijärjestelmä, joka edesauttaa auton poikkeuksellista suorituskykyä. Helposti ajettava hyperauto maanteille, omistajat voivat myös muuttaa auton ominaisuuksia useilla säädettävillä asetuksilla, jotka muuttavat sen suorituskykyyn keskittyväksi kilpa-autoksi.

Maksimituotannon ollessa vain viisi autoa vuodessa jaettuna kolmeen malliin - TS1 GT, TRS ja TRS-S-Zenvo -autot ovat erittäin harvinaisia ja keräilytuotteita.

2019-Zenvo Automotive- MASCOT WORKWEAR - Zenvo helmet

Korkea laatu kullakin alalla

Zenvo pyrkii yhteistyöhön muiden samassa markkinaraossa olevien markkinajohtajien kanssa ja MASCOT on ylpeä voidessaan ilmoittaa yhteistyöstään, jossa teknikot käyttävät MASCOT-työvaatteita ja -jalkineita työskennellessään Zenvo-tehtaalla ja erilaisissa julkisissa tapahtumissa, kuten Geneven autonäyttelyssä, Copenhagen Historic Grand Prix ja Ascari Track Day Q4 2019.

Zenvo-tiimi on iloinen voidessaan käyttää MASCOTia: »Tanskalaisina Zenvo-tiimillä on ilo käyttää MASCOTia. Autojemme tapaan työvaatekokoelma on täynnä huomisen teknologioita ja ominaisuuksia, jotka tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ammattimarkkinoille «.

2019-Zenvo Automotive - MASCOT WORKWEAR - Zenvo technician
2019-Zenvo Automotive- MASCOT WORKWEAR - Zenvo helmet