19569-236 Avosuoja polvitaskuilla

Stretch Zones - kaksivärinen - ProWash®
MASCOT® ACCELERATE SAFE
19569-236-14010 Avosuoja polvitaskuilla - hi-vis oranssi/tumma laivastonsininen
19569-236-14010 Avosuoja polvitaskuilla - hi-vis oranssi/tumma laivastonsininen
 • Tuote
 • Ympäristö
19569-236-14010 Avosuoja polvitaskuilla - hi-vis oranssi/tumma laivastonsininen
Softshell-takki & Housut - MASCOT® ACCELERATE SAFE Hi-vis punainen
Mies - MASCOT® ACCELERATE SAFE Softshell-takki & Housut
 • Stretch Zones Stretch Zones
  Housujen mukavuus on omaa luokkaansa, sillä joustavia ominaisuuksia on lisätty muun muassa niihin kohtiin, joissa tarvitaan aktiivisen työpäivän aikana erityistä joustoa. Tämä tarjoaa etenkin polvien ja lantion alueilla täysin ainutlaatuisen liikkumisen vapauden, minkä huomaa erityisesti polviasennoissa.
 • Kevyt Kevyt
  Tämä symboli ilmoittaa, että työvaate on kevyt ja eikä ole niin vahvaa kangasta kuin yleensä käytetään MASCOT tuotteissa. Voit valita tällä symbolilla varustettuja tuotteita jos etsit kevyttä laatua, esimerkiksi työskentelet sisätiloissa ja/tai lämpimissä olosuhteissa.
 • Ergonominen malli Ergonominen malli
  Kaikki MASCOTin vaatteet on tietenkin tehty liikkumista varten. Jos kuitenkin haluat olla varma, että vaatteesi tukevat ja auttavat sinua työssäsi sekä istuvat kaikissa asennoissa, kannattaa valita ergonominen malli vaate. Siinä on tilaa kurkotella, polvistella jne.
 • Polvitaskut Polvitaskut
  Jos käytät työssäsi polvisuojia, tiedät miten tärkeää mukava työasento on. MASCOTin polvitaskujen muotoilu takaa, että polvisuoja on aina oikealla paikalla polvistuessasi.