Tulevaisuuden

turvajalkineet
Turvajalkineet - Lehdistö 2014
11. Marraskuuta 2014

Ihmisillä on tapana valita sellaiset turvajalkineet, jotka miellyttävät heidän silmäänsä eniten. Ulkonäöstä ei kuitenkaan voi päätellä sitä, kuinka mukava turvajalkineita on käyttää 8–9 tuntia päivässä kuukaudesta toiseen.

On erittäin tärkeää löytää sellaiset turvajalkineet, jotka ovat tukevat ja iskunkestävät. Lyhyellä aikavälillä on tärkeää, että jalat eivät tunnu väsyneiltä kovalla ja/tai epätasaisella alustalla vietetyn pitkän työpäivän jälkeen. Pitkällä aikavälillä puolestaan on tärkeää, etteivät jalat ja selkä rasitu tarpeettomasti. Jalkineiden sisällä ei saa olla teräviä reunoja, jotka saattaisivat hiertää. Jalat eivät saa lämmetä liikaa. Lisäksi iskunkestävyyden tulee olla huippuluokkaa. Itse asiassa haluamme turvajalkineiden olevan yhtä tukevat ja joustavat kuin mitkä tahansa muoti- tai urheilujalkineet.

Turvallisuutta yhdistettynä huippumukavuuteen

MASCOT on ottanut haasteen vastaan. Lanseeraamme nyt neljä mallia kokonaan uudistetusta turvajalkinemallistostamme, joka on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin urheilujalkineiden mukavuutta. Tarkoituksenamme on ollut yhdistää 100-% turvallisuus joustaviin ja mukaviin jalkineisiin. Mallistossa on kaksi paria turvakenkiä sekä yksi pari turvavarsikenkiä ja turvasandaaleja. Kaikissa on samat turvallisuusominaisuudet ja hyvä istuvuus.

Turvasaappaat - 2014

Metalliton kärkivahvike, joka ei hierrä

Pakollinen kärkivahvike kaartuu ylöspäin siinä kohdassa, josta varpaat taipuvat kyykyssä istuessasi. Näin et tunne sitä ollenkaan työskennellessäsi polvillasi. Kärkivahvike on täysin uusi ja tehty metallittomasta komposiittimateriaalista. Tekstiilisaumojen ja muovisten nauharenkaiden ansiosta kengät, sandaalit ja varsikengät ovat täysin metallittomia. Siitä on hyötyä esimerkiksi silloin, jos sinun täytyy kulkea lentokentän läpivalaisulaitteen läpi. Lisäksi metalli johtaa kylmyyttä ja on painavaa, joten sen puuttuminen lisää malliston etuja huomattavasti. Lisäksi tekstiilisaumat taipuvat helpommin, joten jalkineet joustavat liikkuessasi.

Kaksinkertainen iskunkestävyys

Iskunkestävyys on varmistettu kaksinkertaisesti. Sekä pohjan materiaali että uudelleenkehitetty EVA-pohjallinen ovat iskunkestäviä. Erityisen huomattavaa on, että jalkineet ovat iskukestäviä sekä kannasta että kärjestä. Hyvä iskunkestävyys on tärkeää jaloille ja selälle. Lisäksi pohjallinen on hengittävä ja siinä on vakautta antava jalkaholvin tuki. Jalkineet ovat tämän pohjallisen kanssa ESD-hyväksyttyjä DIN EN 61340-4-3 -standardin mukaisesti.

Pitävät ja tahraamattomat pohjat

Viimeisimpien työtapaturmatilastojen mukaan venähdykset ja nyrjähdykset ovat yleisimmin ilmeneviä vammatyyppejä*. Voit vähentää näiden vammojen riskiä valitsemalla turvalliset ja mukavat jalkineet, jotka tukevat hyvin. Lisäksi on tärkeää, että pystyt seisomaan tukevasti epätasaisilla ja märillä alustoilla. Valitse myös korkein mahdollinen SRC-turvallisuusluokitus. Kaikki MASCOTin uudet jalkineet on testattu tämän turvallisuusstandardin vaatimusten mukaisesti.

MASCOTin uusi turvajalkinemallisto on saatavilla sekä S3-turvallisuusluokassa – yksi varsikenkä- ja kenkämalli – että S1P-luokassa – yksi kenkämalli ja yksi sandaalimalli vetoketjukiinnityksellä. Kaikki jalkineet on varustettu tahraamattomalla PU/PU-pohjalla. Uusi jalkinemallisto sopii käytettäväksi monilla ammattialoilla, esimerkiksi käsityöammateissa, kevyissä rakennustöissä, kuljetusalalla, varastoissa ja logistiikassa.

Lehdistö - Jalkineet - 2014