MASCOT Vietnam palkittiin sosiaalisesta vastuullisuudesta

  2021-Corporate Social Responsibility Recognition Award_Thomas Bo_Phan My Ha_American Chamber of Commerce
  Tue, 07 Dec 2021
  At the photo from left to right: Chargé d’Affaires Marie C. Damour, US Embassy, Finance manager MASCOT Vietnam Nguyen Van Hung, Managing Director MASCOT Vietnam Thomas Bo Pedersen, Administration manager MASCOT Vietnam Phan My Ha and President AMCHAM Virginia Foote.

  Yhdysvaltain Hanoin kauppakamari myönsi tänään MASCOT Vietnamille sosiaalisen vastuullisuuden palkinnon. Palkinto on tunnustus MASCOT Vietnamin työstä yritysvastuun parissa covid-19-pandemian aikana ja jo sitä ennen.

  Hyvien työolosuhteiden luominen kaikille työntekijöille sijaintipaikasta riippumatta on MASCOTille itsestäänselvyys – myös maailmanlaajuisen pandemian aikana. Me pidämme huolta työntekijöistämme. Turvallinen työympäristö ja viihtyisät olosuhteet parantavat osaltaan työmoraalia, johtavat luotettaviin yhteistyösopimuksiin alihankkijoiden kanssa sekä parantavat viestintää johdon ja yksittäisten työntekijöiden välillä.

  Yhdysvaltain Hanoin kauppakamarin myöntämä palkinto osoittaa, että tapamme harjoittaa liiketoimintaa on onnistunut.

  Omilla tehtailla kunnon työolot

  MASCOT-työvaatteita valmistaa Vietnamissa ja Laosissa yhteensä yli 2 600 työntekijää. Olemme heistä vastuussa ja haluamme siksi tarjota heille mahdollisimman hyvät työolosuhteet. Omien tehtaidemme ansiosta pystymme vastaamaan markkinoiden muutoksiin sekä luomaan työntekijöillemme hyvät työolosuhteet ja miellyttävän työympäristön.

  MASCOTin tehtailla on SA8000-sertifiointi eli yritysvastuualan tiukin laatumerkki. Toteutamme sen vaatimuksia käytännössä emmekä tingi kunnianhimoisista tavoitteistamme. SA8000 velvoittaa meidät kertomaan työntekijöille niin työhön, järjestäytymiseen, palkkoihin kuin terveyteenkin liittyvistä oikeuksista. Kun teemme niin, työntekijämme sitoutuvat työhönsä ja työpaikkaansa.

  Läpinäkyvät ehdot

  Kaikilla MASCOT Vietnamin työntekijöillä on hyvät työehdot ja kunnollinen palkka. Bonusmahdollisuuksista ja palkkioista kerrotaan avoimesti. Meille se on keino vaikuttaa MASCOTin tehtaita ympäröivään yhteiskuntaan ja vähentää epätasa-arvoa maiden välillä. Tehtaidemme hyvä työilmapiiri vaikuttaa alueen muihin yrityksiin ja houkuttelee niitä tiukentamaan omia standardejaan. Jos ne eivät tekisi niin, ne menettäisivät työvoimaa. Voi siis sanoa, että MASCOT luo hyviä työpaikkoja ja kannustaa alueen muitakin toimijoita tekemään samoin. Tähän myös Yhdysvaltain kauppakamari kiinnitti huomiota arviossaan.


  2021 Corporate Social Responsibility Recognition Award_MASCOT Vietnam_American Chamber of Commerce