Täydellinen liikkumisen vapaus kulutuksenkestävissä työhousuissa

Joustaa neljään suuntaan ja soveltuu teolliseen pesuun Mies Housut polvitaskuilla
27. Lokakuuta 2020
Oletko jo kokeillut joka suuntaan joustavasta kankaasta tehtyjä työhousuja? Ne tuntuvat todella mukavilta, myötäilevät kehon liikkeitä ja takaavat täydellisen liikkumisen vapauden. MASCOT® ACCELERATE -malliston joustavista työhousuista on tarjolla monta eri istuvuutta ja lahkeenpituutta. Kaikki työntekijät voivat siis pukeutua yhtenäisesti – työhousujen yksilöllisestä istuvuudesta tinkimättä.

MASCOTin ainutlaatuinen joustokangas joustaa joka suuntaan. Se myötäilee kehoa kiristämättä ja ärsyttämättä kaikissa mahdollisissa – ja mahdottomissa – liikkeissä. Kangas on kulutuksenkestävää ja palautuu venytyksen jälkeen ennalleen. Housut pitävät siis muotonsa toistuvassakin käytössä.

MASCOT® ACCELERATE -mallistossa on yli 70 tuotetta. Polvitaskulliset työhousut (18079-511) voi malliston monien muiden tuotteiden tapaan pestä teollisesti EN ISO 15797 -standardin mukaisesti.

Housujen nurja puoli on pehmeä, ja päällyspuoli on käsitelty vettähylkiväksi. Housut tuntuvat siis mukavilta koko päivän ajan, eivätkä pienet sadekuurot kastele niitä läpi.

Integroidut polvitaskut ja runsaasti taskuja työkaluille

Housuissa (18079-511) on työkaluja ja muita työssä tarvittavia tavaroita varten käteviä taskuja: etutaskut, takataskut ja reisitaskut sekä puhelin- ja mittatasku. Joustavan kankaan ja integroitujen taskujen ansiosta istuvuudesta ja liikkumisen vapaudesta ei tarvitse tinkiä edes taskut täynnä.

Polvitaskujen CORDURA®-vahvikkeet tekevät housuista erityisen kulutuksenkestävät. Polvitaskuja voi säätää niin, että polvipehmuste on juuri oikealla korkeudella. Polvipehmusteet työnnetään taskuihin sivulta eli ne on helppo ottaa pois housuja riisumatta, jos niitä ei tarvita ja töissä tulee kuuma. Lisäksi polvien kohdalla on vetoketju tehostamassa ilman vaihtumista lahkeiden sisällä.

Joustaa neljään suuntaan ja soveltuu teolliseen pesuun Housut polvitaskuilla

Sopiva istuvuus kaikille

MASCOT tarjoaa työvaatteita kaikenlaisiin töihin ja kaikille työntekijöille. Polvitaskullisista työhousuista on saatavana miehille yksi malli (18079-511) ja siitä kolme eri lahkeenpituutta. Naisille on tarjolla kaksi istuvuutta (18078-511 ja 18088-511), joista kummastakin kaksi eri lahkeenpituutta. PEARL-istuvuus on suunniteltu naisille, joiden vyötärönympäryksen ja lantionympäryksen välinen ero on alle 20 cm. DIAMOND-istuvuus sopii naisille, joilla sama ero on yli 20 cm.

Erilaiset istuvuudet ja lahkeenpituudet auttavat kutakin työntekijää löytämään sopivan kokoiset housut, joissa polvipehmusteet ja työkalutaskut ovat oikeilla kohdilla.

Housuista on saatavana neljä eri väriä: tumma laivastonsininen, vihreä, musta ja tumma antrasiitti.

Miehet 

18079-511 MASCOT® ACCELERATE -housut, polvitaskut

Naiset

18078-511 MASCOT® ACCELERATE -housut, polvitaskut, DIAMOND-istuvuus

18088-511 MASCOT® ACCELERATE -housut, polvitaskut, PEARL-istuvuus