MASCOT vauhdittaa Christian Lundgaardin ajoa

2020_Michael Grosbøl_MASCOT WORKWEAR_Christian Lundgaard_Motorsport rookie
7. Marraskuuta 2020
Moottoriurheilija Christian Lundgaard lähestyy unelmaansa, paikkaa seuraavana tanskalaisena Formula 1 -kuljettajana. Vahvana tukijana hänellä on tanskalainen työvaatevalmistaja MASCOT.

"Olen todella iloinen siitä, että MASCOT valitsi minut edustamaan heitä sekä kotimaan markkinoilla että kansainvälisesti", Christian Lundgaard sanoo. "Moottoriurheilu on todella suosittua, ja minusta on hienoa päästä kasvattamaan brändin tunnettuutta. MASCOT voi auttaa minua matkalla kohti Formula ykköstä, ja minä voin puolestani auttaa lisäämään yrityksen näkyvyyttä. Tämän tason moottoriurheilu on monitahoista ja korkeateknologista urheilua, jossa tärkeintä ovat tulokset. Se on kuitenkin myös innovatiivista urheilua, jossa suoritukset on pidettävä jatkuvasti hyvällä tasolla. Nämä arvot sopivat yhteen MASCOTin tuotteiden ja kehitystyön kanssa. Siksi olen varma, että meistä on hyötyä toisillemme."

MASCOTissa ajatusta Christian Lundgaardin unelman eli moottoriurheilun kuningasluokassa ajamisen tukemisesta pidetään hyvänä. "Christianilla on lahjoja, ammattilaisen asenne ja korkea työmoraali. Se sopii yrityksemme arvoihin ja kertoo ihmisestä, joka pääsee vielä pitkälle. Meille on kunnia olla avaamassa tietä kohti Christianin unelmaa ja tanskalaisen moottoriurheilun uutta aikakautta", MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl sanoo. 

MASCOT ja moottoriurheilu sopivat yhteen

Itsekin moottoriurheilusta kiinnostunut MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl johtaa yritystä, joka on jo vuosikausia tukenut moottoriurheilua eri puolilla Eurooppaa. "Monet asiakkaamme ovat kiinnostuneet moottoriurheilusta, ja sponsoroimalla Christiania voimme osaltamme auttaa heitä saamaan hienoja elämyksiä moottoriurheilun parissa. Samalla MASCOT-brändi saa näkyvyyttä, josta on oikeissa yhteyksissä paljon hyötyä", sanoo toimitusjohtaja summaten yhteistyön liiketoiminnallisen näkökulman.

Christian Lundgaardin koko tiimi hyötyy siitä, että kuljettajaa sponsoroi nimenomaan innovatiivisten ja laadukkaiden työvaatteiden suunnittelijana ja valmistajana tunnettu yritys. Onhan tiimiläiset varustettu päästä varpaisiin MASCOT® ACCELERATE -malliston vaatteilla ja MASCOT-jalkineilla. Tärkeintä MASCOTin tuotteissa on aina mahdollisimman hyvä liikkumisen vapaus. Niissä pitää olla tilaa aktiivisuudelle, tehokkuudelle ja dynamiikalle. Tekijöille, jotka ovat ehdoton edellytys monilla työpaikoilla – varsinkin korjaamoilla ja varikoilla.

2020_Christian Lundgaard_car
MASCOT ryhtyi Christian Lundgaardin ja hänen tiiminsä pääsponsoriksi, koska se haluaa panostaa lahjakkaan yksilön tukemiseen ja brändin tunnettuuden kasvattamiseen moottoriurheilun kautta.

Christian on Formula 2 -sarjan kauden 2020 yhteistuloksissa sijalla 4 ennen kahta viimeistä osakilpailua.