Team Rosberg ja MASCOT yhteistyössä kohti menestystä

2021-Team Rosberg-MASCOT WORKWEAR-Motorsport-Mechanic-Race car- MASCOT ACCELERATE
9. Huhtikuuta 2021
MASCOTista tulee DTM-sarjassa ajavan Team Rosbergin virallinen työvaatteiden toimittaja.

”MASCOTin tuotteiden ansiosta olemme valmiita huippusuorituksiin”, Team Rosbergin tallipäällikkö Kimmo Liimatainen toteaa. ”Haluamme tarjota kuljettajiemme ja työntekijöidemme käyttöön parhaat varusteet, jotta he voivat työskennellä menestyksekkäästi. Laatu, mukavuus ja turvallisuus ovat ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia, kun työskennellään moottoriurheilun edellyttämissä erityisolosuhteissa. MASCOTin työvaatteet eivät pelkästään tunnu yllä erittäin mukavilta, vaan ne myös näyttävät täydellisiltä meidän tarpeisiimme.”

MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl kertoo: ”Tämän yhteistyön kautta tuemme moottoriurheilua aivan uudella ja erityisellä tavalla. Moottoriurheilufaneina olemme ylpeitä voidessamme työskennellä yhdessä DTM-sarjan viime vuosien menestyksekkäimmän tiimin kanssa. Varustamme tiimin DTM-sarjan mestaruuden puolustamista varten MASCOT ACCELERATE -sarjan tuotteilla ja kengillä, jotka ovat erittäin turvallisia ja mukavia sekä radalla että korjaamossa työskenneltäessä. Toivomme yhteistyön kautta menestystä kummallekin osapuolelle, tärkeitä kokemuksia sekä palautetta, jota voimme hyödyntää tuotteiden kehittämisessä.”

2021-Team Rosberg-DTM TR Race car

Tanskalainen perheyritys Mascot International A/S on kehittänyt, valmistanut ja myynyt laadukkaita työvaatteita ja turvakenkiä jo vuodesta 1982 lähtien. MASCOT vastaa eri puolilla maailmaa toimivien asiakkaidensa tarpeisiin ja on asettanut tuotteilleen tiukat laatuvaatimukset. Kaikki tuotteet on testattu pitkäaikaista käyttöä silmällä pitäen. Suurin osa tuotteista valmistetaan MASCOTin omissa tuotantolaitoksissa, ja niille tehdään täydellinen laaduntarkastus. Tämän strategian keskeisenä tavoitteena on tuotantomenetelmien, tuotteiden ja toimittajien tarkastaminen ja valvonta. Paitsi että ”Tested to Work” on ollut MASCOTin iskulause jo useita vuosia, se on myös yksi MASCOTin tärkeimmistä työskentelystrategioista.

Formula 1 -maailmanmestari Keke Rosberg perusti Team Rosbergin vuonna 1995, ja tallilla on ollut tärkeä asema DTM-sarjassa perustamisestaan lähtien. Team Rosberg on tehnyt historiaa voittamalla yli 500 kilpailua ja kaikkiaan viisi mestaruutta. Myös Formula BMW- ja Formula 3 -sarjoissa voitetut mestaruudet kertovat siitä, että nuorten lahjakkuuksien tukemisella on moottoriurheilussa aina tärkeä merkitys. DTM-kaudella 2021 Team Rosbergin kuljettajakaksikkona ajavat sveitsiläinen Nico Müller ja yhdysvaltalainen Dev Gore, jotka puolustavat vuoden 2020 mestaruutta.