Prinssi Joachim

vihkii käyttöön MASCOTIN terveysohjelman Laosissa
Prinssi Joachim & Michael Grosbøl
19. Marraskuuta 2014

Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinssi Joachim vihki tänään käyttöön terveysohjelman, jonka silkeborgilainen yritys Mascot International A/S on käynnistänyt uudella tehtaallaan Laosissa.

MASCOT on perustanut tehtaansa yhteyteen terveysaseman, jolla työskentelee kokopäivätoiminen lääkäri ja toistaiseksi yksi sairaanhoitaja.
”Terveysohjelman tarkoituksena on tarjota lääkäripalveluita terveysongelmista kärsiville työntekijöille ja antaa järjestelmällistä neuvontaa sairauksien ehkäisemiseksi ja työntekijöiden terveydentilan parantamiseksi”, kertoo MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl, joka tänään osallistui terveysaseman vihkimistilaisuuteen yhdessä prinssin ja paikallisten viranomaisten kanssa.

MASCOTilla on erittäin hyviä aikaisempia kokemuksia Vietnamista, jossa yrityksellä on kaksi terveysasemaa Vietnamin-tuotantoyksiköidensä yhteydessä. ”Terveysohjelmat Laosissa ja Vietnamissa ovat vain pieni osa käynnistämäämme laajaa CSR-panostusta. Niiden lisäksi painotamme riittävää palkkatasoa, hyviä työolosuhteita, hyvää työympäristöä, ammattimaisia koulutusohjelmia ja vastuullista ympäristöpolitiikkaa”, sanoo Michael Grosbøl.

Hän viittaa siihen, että CSR-panostus on todellisuudessa hyvä sijoitus MASCOTille. ”Tuotantoyksikkömme Vietnamissa ovat vuonna 2014 tehneet uuden tulosennätyksen, joka on suurempi kuin mitä olemme muissa maissa koskaan saavuttaneet, ja tuotteet ovat lisäksi huippulaatuisia. En epäröi sanoa, että MASCOTin hyvä työehdot ovat syy menestykseen. Tyytyväiset työntekijät ovat hyviä työntekijöitä. Niin se on”, toteaa Michael Grosbøl.

MASCOT Laos - Prinssi Joachim - 2014

MASCOT työllistää 1 700 työntekijää tehtaillaan Vietnamissa sekä alustavasti 300 työntekijää uudella tehtaallaan Laosissa. Yritys on tällä hetkellä Tanskan suurin työvaatteiden valmistaja ja se vie tuotteitaan kaikkialle Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja muille markkina-alueille.