Turvajalkineet Boa®-kiinnityksellä

– kiireisen työpäivän mittaamattoman arvokas apu
BOA® Turvajalkineet - MASCOT 2016
6. Syyskuuta 2016

Turvajalkineiden tulee suojata jalkoja mahdollisimman hyvin ja olla mukavat. Lisäksi niiden tulee olla suunniteltu kaikkiin työtilanteisiin. Valinnanmahdollisuuksia on useita. Jos työpäiväsi edellyttää, että kenkiä riisutaan ja puetaan monta kertaa, tai jos vain haluat löytää vaihtoehdon tavallisille nauhoille, Boa®-kiinnitys on etsimäsi ominaisuus.

MASCOTin uudessa DYNAMIC-turvajalkinemallistossa on neljä mallia, joissa on Boa®-kiinnitys: MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra ja MASCOT® Grofa.

Boa® tekee kengännauhojen solmimisesta helppoa

Boa®-kiinnitysjärjestelmän ansiosta saat turvajalkineet, joissa optimaalinen mukavuus yhdistyy nopeaan nauhojen kiinnittämiseen. Boa®-kiinnityksellä varustetut turvajalkineet istuvat aina tukevasti. Kiinnityskiekkoa käytetään vain yhdellä kädellä. Kenkä nyöritetään kätevästi siten, että se istuu täydellisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettujen nauhojen ansiosta. Kiinnitys voidaan myös avata nopeasti, jos kengät tulee ottaa pois kesken työpäivän. Kiekon hienosäätömahdollisuus takaa täydellisen istuvuuden ja sen, että kenkä ei purista mistään kohdasta. Ruostumattomat teräsnauhat ovat erittäin vahvat, eivätkä vesi, muta ja jää vaikuta kiinnitysjärjestelmään.

BOA® Turvajalkineet - 2016

DYNAMIC on hyvä valinta aktiiviseen työpäivään, joka edellyttää istuvuutta ja turvallisuutta. Boa®-kiinnitysjärjestelmän lisäksi MASCOT on ajatellut toiminnallisuutta, käyttäjien tarpeita ja työtilanteita uusien turvajalkineiden, -saappaiden ja -sandaalien suunnittelussa.

Uuden DYNAMIC-malliston turvajalkineiden ominaisuuksia

Patentoidun Boa®-kiinnitysjärjestelmän, joustavan välipohjan takaaman huippumukavuuden ja ergonomisesti muotoillun kärkivahvikkeen antaman tilan lisäksi MASCOT® Petros, MASCOT® Kailash, MASCOT® Tatra ja MASCOT® Grofa -malleissa on urheilullinen ilme ja vaalea ulkopohja, joka ei jätä jälkiä alustaan. Tämän lisäksi turvajalkineissa on antibakteerinen ja hajujen muodostumista tekstiileihin ehkäisevä SILVADUR™-vuori.