Uudessa takissa jousto ja vahvuus

yhdistyvät kevyeen materiaaliin
STRETCH Takki - 2017 Lehdistö
4. Lokakuuta 2017
MASCOT on lanseerannut ohuen ja kevyen joustavan takin. Takki on valmistettu uudesta neljään suuntaan joustavasta materiaalista, joka on lisäksi erittäin vahvaa ja kevyttä.

Oletko etsinyt ohutta ja kevyttä takkia, joka myötäilisi vartalon ja käsivarsien liikkeitä, mutta suojaisi silti samalla tuulelta ja sateelta? Nyt löydät sellaisen MASCOTin valikoimasta ja lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Tuulenpitävä ja vettähylkivä

Takissa ei ole paksua vuoria, joka pullistelisi ja rajoittasi liikkeitä. Sen sijaan takki istuu vartalonmyötäisesti ja siinä on ohut verkkovuori sekä kevyt ja joustava pintamateriaali, joka ei päästä tuulta lävitseen. Lisäksi tuulelta suojaavat hyvin istuva korkea kaulus, vetoketjun tuulisuoja ja pidennetty selkäosa. Pintamateriaali on myös vettähylkivää, joten pysyt kuivana sadekuuron sattuessa.

Aktiivisille käyttäjille

Takki on suunniteltu aktiivisille käyttäjille ympäri vuoden käytettäväksi. Se hengittää hyvin ja siinä on tuuletusaukot kainaloissa ja selkäosan keskellä, jotta liika lämpö pääsee haihtumaan. Hihat ovat muotoonleikatut ja ne myötäilevät käsivarsien liikkeitä kaikkiin suuntiin. Lisäksi takin käyttäjä voi nauttia ylimääräisestä liikkumisen vapaudesta upouuden kaikkiin suuntiin joustavan materiaalin ansiosta.

Kaikki tarvittavat taskut ja yksityiskohdat

Takkia voi mukauttaa yksilöllisesti hihansuiden vetoketjujen avulla. Rinnuksessa on magneetilla suljettava puhelintasku ja irrotettava henkilökorttipidike. Takissa on integroidut heijastimet, jotka auttavat käyttäjää näkymään pimeässä. Etutaskut, rintatasku ja sisätasku suljetaan vetoketjulla, joten niiden sisältö pysyy tallessa. Eniten kulutukselle altistuvissa kohdissa on lisävahvikkeet, jotka parantavat kulutuksenkestävyyttä.

Lehdistö - MASCOT® STRETCH Työtakit

Sama kevyt materiaali kuin malliston housuissa

Joustava takki kuuluu uudelleen lanseerattuun MASCOT® ADVANCED -mallistoon, jonka valikoima täydentyy uusilla väreillä, kuten petroolinsinisellä. Mallisto perustuu rakennus- ja käsityöaloille suunnattuihin joustaviin ja kevyisiin tuotteisiin, jotka sisältävät innovatiivisesti integroituja taskuja, yksityiskohtia ja toimintoja. Takin pintamateriaali on samaa kangasta, josta malliston suositut housut on valmistettu.

MASCOT® ADVANCED -mallisto Pohjoismaiden tuulisen ja sateisen rannikkoseudun innoittama, ja se suunniteltu kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita ja kovaa kulutusta liikkumisen vapautta rajoittamatta. Malliston ensimmäisenä lanseeratussa osassa on yli 20 eri tuotetta. Housut, T-paidat ja tämä joustava takki lanseerattiin kesällä. Mallistoa täydennetään talvisäiltä suojaavilla yläosilla lokakuusta alkaen.

MASCOT® ADVANCED 17101 -takki on saatavilla ko’oissa S–4XL viidessä eri värissä: 01009 (tumma laivastonsininen/musta), 0618 (valkoinen/tumma antrasiitti), 0918 (musta/tumma antrasiitti), 0944 (musta/tumma petroolinsininen) ja 3309 (sammaleenvihreä/musta).