Tom Kristensen testaa

uutta MASCOT® WORKWEAR -DTM-kilpa-autoa
2019-MASCOT WORKWEAR-DTM-Audi Sport -Audi Sport Official Supplier
28. Maaliskuuta 2019
Yhdeksänkertainen Le Mans -voittaja ja Audi Sportia aiemmin DTM-sarjassa edustanut Tom Kristensen palasi DTM-kilpa-auton ratin taakse tapahtumassa, jonne MASCOT oli kutsunut yli 750 eurooppalaista jälleenmyyjää.

Le Mans -voittaja ja entinen DTM-kuljettaja Tom Kristensen villitsi yleisöä MASCOTin järjestämässä nelipäiväisessä tapahtumassa. MASCOT valitsi tapahtuman teemaksi vauhdin, liikkeen ja kiihtyvyyden, minkä vuoksi Tom Kristensen oli juuri oikea valinta kutsuvieraaksi, joka pystyi tarjoamaan osallistujille unohtumattoman kokemuksen.

Moottoriurheilun harrastajien parissa Tom Kristensen on tunnettu nimi, sillä hän on voittanut Le Mansin 24 tunnin ajot yhteensä yhdeksän kertaa. Lisäksi Tom Kristensen menestyi erinomaisesti edustaessaan Audia DTM-sarjassa. ”Tom oli täydellinen valinta, joka kiinnosti tanskalaisen moottoriurheilu- ja DTM-sarjan vaateyhteistyökumppanimme MASCOTin kutsuvieraita”, sanoo Romolo Liebchen, Audi Motorsportin kansainvälisen kumppanuusyhteistyön päällikkö. ”Vieraat olivat yhtä innoissaan MASCOTin uudesta pääkonttorista kuin tuliterästä DTM-autostammekin.”

Tanskalaisen Silkeborgin kaupungin länsipuolella Pårupissa sijaitsevan uuden pääkonttorin avajaisiin osallistui yli 750 MASCOTin eurooppalaista jälleenmyyjää, ja avajaisissa esiteltiin ensi kertaa uusi työvaatemallisto, jonka innoittajana olivat Audi Sportin autojen dynaamisuus, värit ja virtaviivaiset linjat. Tuote-esittelyiden ja MASCOTin uuteen pääkonttoriin tutustumisen lisäksi Tom Kristensenin esiintyminen kilpa-autoineen oli yksi tapahtuman ehdottomista kohokohdista. ”Audi Sportin ja Tom Kristensenin vierailu uudessa pääkonttorissamme Tanskassa oli meille suuri ilo. Yhteistyömme Audi Sportin kanssa on monin tavoin inspiroivaa ja meillä on monia samoja arvoja ja työtapoja. Molemmat yritykset tunnetaan laadusta ja perinpohjaiseen testaamiseen perustuvasta tuotekehityksestä. Se on yksi niistä syistä, joiden takia lisäämme yhteistyötä entisestään”, sanoo MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl.

MASCOT® WORKWEARin Audi RS 5 -DTM-kilpa-auto

Tanskan tapahtuma oli alkusysäys Audi Sportin ja MASCOTin entistä laajemmalle yhteistyölle. Audi RS 5 -DTM-kilpa-auto nähdään nimittäin kaudella 2019 lähtöruudussa ensimmäistä kertaa MASCOTin väreissä ja MASCOTin logolla varustettuna. Kauden 2019 DTM-sarjan autoja, joissa on yli 610 hevosvoiman nelisylinterinen turbomoottori, kootaan parhaillaan Audin tehtaalla Saksan Neuburgissa. Uuden Audi RS 5 -DTM-kilpa-auton lopulliset tekniset ominaisuudet esitellään ensi kertaa yleisölle PR-tapahtumassa Münchenissä 4. huhtikuuta.

DTM-kilpakausi avataan Hockenheimin radalla 4. toukokuuta.

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

DTM-sarjassa kilpaileva auto tulee olemaan hyvin samankaltainen kuin kilpa-auto, jolla Tom Kristensen ajelutti valittuja MASCOTin jälleenmyyjiä avajaistapahtumassa.

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier - Tom Kristensen

 

2019 - MASCOT WORKWEAR - DTM - Audi Sport - Audi Sport Official Supplier

MASCOT® WORKWEAR | Audi Sport Official Supplier