Teolliseen pesuun kehitetyt ja testatut työvaatteet

    2019 - ProWash® - Fleecepusero
    Mon, 04 Nov 2019
    MASCOT® ACCELERATE -malliston vaatteet ovat MASCOTin ensimmäiset teollisen pesun kestävät, joustavat tuotteet. Ainutlaatuinen joustokuitu sietää toistuvat teolliset pesut ja joustaa täydellisesti kaikenlaisissa liikkeissä.

    MASCOT® ACCELERATE on uusi tyylikkäiden, toiminnallisten ja kulutuksenkestävien työvaatteiden mallisto uusissa toimialaväreissä. Malliston yli 70 tuotteen joukossa on täysi valikoima teollisen pesun ja kuivauksen kestäviä työvaatteita sekä miehille että naisille.

    Mukavuus ennen kaikkea

    MASCOT® ACCELERATE -tuotteet on valmistettu MASCOTin kehittämästä neljään suuntaan joustavasta kankaasta, joka kestää teollisen pesun. Kangas tuntuu mukavalta päällä ja joustaa vartalon liikkeiden mukaisesti työpäivän aikana. Täydellinen valinta, jos työvaatteiden pitää kestää teollista pesua JA taata rajaton liikkumisen vapaus.

    Testatusti teollisen pesun kestävä

    MASCOT® ACCELERATE -tuotteet on testattu teollista pesua koskevan EN ISO 15797 -standardin mukaisesti. ProWash®-merkityt tuotteet kestävät teollisen pesun 75 asteessa ja teollisen kuivauksen. MASCOTin ProWash®-tuotteet ovat käytössä pitkäikäisiä. Ne säilyttävät muotonsa ja värinsä toistuvista teollisista pesu- ja kuivauskerroista huolimatta. Perusteellisesta testauksesta on hyötyä, vaikka omia vaatteitasi ei tarvitsisikaan pestä teollisesti. Testaus nimittäin takaa, että kankaat ovat erittäin laadukkaita ja niistä valmistetut työvaatteet todella kulutuksenkestäviä. Vaatteita ei siis tarvitse jatkuvasti uusia.

    Kokonaisratkaisu

    MASCOT® ACCELERATE tarjoaa kattavan valikoiman työvaatteita monille eri toimialoille ja erilaisiin työskentelyolosuhteisiin – sekä sisälle että ulos: kaikkea T-paidoista talvitakkeihin ja housuista shortseihin sekä naisille puolihameita. Tuotteista voi siis koostaa täyden asukokonaisuuden sekä miehille että naisille. Mallistossa on kuusi eri väriä ja lukemattomia yhdistelymahdollisuuksia, joista mikä tahansa yritys voi luoda omaa imagoaan vastaavan lookin.


    2019 - MASCOT® ACCELERATE, Malleja, Naiset, Housut, T-Paidat, Svetari, Takit


    MASCOT® ACCELERATE -tuotteisiin voi tutustua MASCOT-jälleenmyyjien luona ja osoitteessa www.mascot.fi.