Trendikäs ja sporttinen heijastintakki näkyy

MASCOT® ACCELERATE SAFE Hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä. Softshell-takki Fiksua käyttäjälähtöistä designia Mies
23. Helmikuuta 2021
Jos haluat varmistaa näkyvyytesi päivin ja öin, sinun kannattaa tutustua tähän MASCOTin softshell-takkiin. Fluoresoivat värit, heijastimet ja sporttinen look tekevät siitä trendikkään vaihtoehdon perinteiselle mustalle takille. Sekä takin ominaisuudet että sen atleettinen design johdattavat ajatukset menevään arkeen.

Tässä softshell-takissa on MASCOT® ACCELERATE SAFE -mallistolle tunnusomaiset heijastimet, jotka saavat takin erottumaan joukosta. Monista muista malliston yläosista poiketen tätä softshell-takkia ei ole sertifioitu EN ISO 20471 -standardin mukaisesti. Se sopii siis tilanteisiin, joissa näkyvyys ei ole vaatimus, vaan henkilökohtainen valinta. Näkyvyyden lisäksi takkia luonnehtivat sporttinen look, terävät linjat ja kirkkaat huomiovärit.

Näkyvä päivänvalossa ja pimeässä

Näkyvyys on tärkeää turvallisuuden kannalta – erityisesti pimeinä talvikuukausina. MASCOTin uusi softshell-takki on hyvä valinta, jos haluat parantaa näkyvyyttäsi ja sitä myöten turvallisuuttasi. Takki sopii niin työmatkapyöräilyyn, asiakaskäynneille, koiran ulkoiluttamiseen kuin rakennusprojektien tarkastamiseen.

Takin heijastimet loistavat pimeässä, kun esimerkiksi autojen valot osuvat niihin. Yhdessä selkeiden huomiovärien kanssa ne varmistavat näkyvyytesi sekä päivänvalossa että pimeässä. Takki on hyvä vaihtoehto tilanteisiin, joissa näkyvyys ei ole vaatimus, mutta kuitenkin tärkeä valintakriteeri.

MASCOT® ACCELERATE SAFE Hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä. Softshell-takki Fiksua käyttäjälähtöistä designia Mies

Sporttinen ilme terävillä linjoilla

Softshell-takista on saatavana huomiovärit keltainen, oranssi ja punainen. Kontrastiväreissä valinnanvaraa on enemmänkin. Olkapäillä fluoresoivan värin katkaisevat terävät kontrastikankaiset kaistaleet, jotka saavat hartiat näyttämään leveämmiltä. Tummempaa kontrastiväriä on myös vyötäröllä, jossa se hoikistaa lookia. Molemmat korostavat vartalon luonnollisia linjoja sekä atleettista ja dynaamista ilmettä.

Värien ja leikkausten lisäksi myös vartalonmyötäinen malli johdattaa ajatukset liikkumiseen ja aktiiviseen arkeen. Lisäksi joustava takki myötäilee vartalon liikkeitä ja hengittää hyvin eli tuntuu mukavalta myös pulssin noustessa.

 

MASCOT® ACCELERATE SAFE