MASCOT® WORKWEAR on Hollannin F1 Grand Prix

-kilpailun virallinen toimittaja
Dutch Grand Prix-race car_2021
31. Elokuuta 2021

MASCOT® WORKWEAR ja Hollannin Grand Prix ovat allekirjoittaneet virallista toimittajuutta koskevan kolmevuotisen yhteistyösopimuksen.

MASCOT vaatettaa Heinekenin sponsoroiman Hollannin F1 Grand Prix -kilpailun virallisen organisaatiotiimin ja tapahtuman järjestäjät MASCOT® ACCELERATE -malliston vaatteisiin. Yhteensä vaatteet saa yli 1400 työntekijää. Tuotteet varmistavat kisaorganisaation ja tapahtuman järjestäjien yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen.

 

 

Heinekenin sponsoroiman Hollannin Formula 1 Grand Prix -kilpailun ja CM.com Circuit Zandvoortin toimitusjohtaja Robert van Overdijk sanoo: »Urheilullisuus, laatu ja suorituskyky ovat MASCOTin, Hollannin Grand Prix’n ja CM.com Circuit Zandvoortin yhteisiä arvoja. Laadukkaiden, esteettisten ja toiminnallisten työvaatteiden valmistaminen vaatii yhtä kovaa työtä kuin ammattiurheilu. Työntekijät ovat yrityksemme käyntikortteja. Haluamme vaatettaa heidän mukavilla, helposti tunnistettavilla ja suojaavilla vaatteilla. Tämä koskee niin radan ja tapahtumatilojen huollosta ja siisteydestä huolehtivia tiimiläisiä kuin kutsuvieraita vastaanottavia ja heidän viihtymisensä varmistavia henkilöitä.«

Tavoitteet korkealla

Kilpailun urheilullinen johtaja Jan Lammers lisää: »Heinekenin sponsoroima Hollannin F1 Grand Prix tekee paluun 36 vuoden tauon jälkeen. Kyseessä on ainutlaatuinen hetki Hollannin urheiluhistoriassa. Tavoitteenamme on järjestää maailman suurin Ultimate Race Festival, koska haluamme näyttää maailmalle, mihin Alankomaat pystyy. Tänä vuonna joudumme karsimaan tapahtumia, mutta kaikki eri tehtävissä toimivat työntekijämme pukeutuvat silti erittäin toiminnallisiin ja edustaviin MASCOT-vaatteisiin.«

»Olemme ylpeinä mukana tässä ainutlaatuisessa urheilutapahtumassa. Olemme koostaneet Hollannin Formula 1 Grand Prix’ta varten käyttömukavuuteen ja ammattimaiseen ulkoasuun keskittyvän vaatepaketin, joka pitää tapahtuman järjestäjät edustavan näköisinä säästä riippumatta«, kertoo MASCOTin Benelux-maiden markkinointijohtaja Danny Bonn.

Dutch Grand prix_Danny Bonn_Jan Lammers-2021