Uudet työhousut

tulevaisuuden käsityöläisille
Jalkapalloilijat työvaatteissa - Työhousut - 2016
22. Helmikuuta 2016

Täysin uudet MASCOT® Adra- ja MASCOT® Madrid -mallit käsityöläisille, jotka vaativat KAIKEN työhousuiltaan. Housuissa on paljon taskuja ja muita yksityiskohtia, ja ne kestävät minkälaista kulutusta tahansa ja ovat erittäin mukavat muun muassa joustavien alueidensa ansiosta.

Mallit ovat muuten samanlaiset, mutta MASCOT® Madrid -housuissa on riipputaskut ja MASCOT® Adra -mallissa CORDURA®-vahvistetut etutaskut esim. ruuvinväännintä varten.

Markkinoille on tulossa nyt aivan uudenlaiset rakennusalalle soveltuvat työhousut. Niiden suunnitteluvaihe on kestänyt useita kuukausia – muun muassa MASCOTin TESTED TO WORK -ohjelman takia. Tämä testausohjelma pitää sisällään tuotteen kokonaisvaltaisen testaamisen eri ammattialoilla ennen kuin se otetaan tuotantoon. MASCOT® Madrid ja MASCOT® Adra ovat siis jo ”olleet töissä” eri käsityöläisaloilla monta kertaa testivaiheen aikana. Se tarkoittaa, että samalla alalla työskentelevät kollegasi ovat säätäneet taskujen ominaisuudet ja istuvuuden viimeisintä yksityiskohtaa myöten. Myös kangas on testattu läpikotaisin MASCOTin laboratorioissa, jotta käyttäjälle voidaan taata esimerkiksi paras mahdollinen kulutuksenkestävyys. Lisäksi housuissa on useita CORDURA®- ja Kevlar® -vahvikkeita, jotka parantavat kulutuksenkestävyyttä valituissa paikoissa ja pidentävät koko tuotteen käyttöikää.

2 Miehet - Työvaatteet - 2016

Ensimmäinen asia, jonka huomaat vetäessäsi uudet housut jalkaan, on se, kuinka mukavat ne ovat yllä. Housuissa on ergonomisesti muotoillut lahkeet ja muotoon leikattu vuori, joka myötäilee vartalon kaikkia liikkeitä. Lisäksi elastinen materiaali – erityisesti polvien ympärillä – lisää liikkumisvapautta, kun työskentelet polvillasi. Polvien ympärillä olevia tuuletuskanavia suunniteltaessa on ajateltu erityisesti työskentelyn mukavuutta lämpimissä olosuhteissa, sillä polvipehmusteet usein lämmittävät käyttäjän polvia.

Monet käytännölliset taskut, joista osassa on magneettikiinnitys, tekevät housuista monikäyttöiset ja erityisen sopivat rakennusalalle. Reisitaskujen taaimmainen osa on suunniteltu erityisesti pienelle tablettitietokoneelle, ja taskuissa on kaiken kaikkiaan paljon tilaa työkaluille. MASCOT® Madrid -housujen riipputaskut ovat erittäin tilavat, ja vasenta taskua voi laajentaa lisää irrottamalla pohjan magneetit lisätilan saamiseksi.

Yksityiskohta - Työhousut - 2016Mittatasku Kevlar®-vahvikkeilla – erityisen vastustuskykyinen teräville esineille.
2016 - Yksityiskohta - KäsityöläishousutMASCOT® Adra: Etutaskujen hyvä kulutuksenkestävyys on varmistettu CORDURA®-vahvikkeilla, mikä on tärkeää erityisesti silloin, kun taskuihin ripustetaan työkaluja.
2016 - Yksityiskohta - Housut polvitaskuillaPolvitaskut kulutuksenkestävästä CORDURA®-materiaalista – polvipehmusteiden asennus yläkautta läpän alta, jotta taskuun ei kertyisi likaa.
2016 - Housut riipputaskuilla Voidaan pidentää 3 cm kätevästi ratkomalla takaosan punaista tikkausta.

Housuissa on kolme eri lahkeenpituutta ja niitä saa useassa eri koossa. Uusi ominaisuus on, että käyttäjä voi itse kätevästi pidentää housuja 3 cm yksinkertaisesti purkamalla lahkeensuun sauman vaikka puukolla.

Löydät MASCOT® Madrid- ja MASCOT® Adra -housut paikalliselta jälleenmyyjältäsi maaliskuusta 2016 alkaen. Värivaihtoehdot ovat tumma laivastonsininen, valkoinen, musta, tumma antrasiitti ja khaki.