Mukavat työkengät

monenlaisiin tehtäviin
2019-MASCOT® FOOTWEAR CASUAL-F0900-907
15. Helmikuuta 2019

MASCOTin uusissa kävelykengissä ei ole turvaominaisuuksia, mutta sitäkin enemmän laatua ja käyttömukavuutta. MASCOT® FOOTWEAR CASUAL -malliston F0900-907-kengät ovat kevyet, pehmeät ja taipuisat ja istuvat jalassa hyvin. Niillä voi liikkua vapaasti kaikenlaisissa työtehtävissä.

Uudet kengät kuuluvat upouuteen MASCOT® FOOTWEAR CASUAL -mallistoon, jonka tuotteet sopivat yhteen sekä perinteisten työvaatteiden että profiilivaatteiden kanssa. Kenkiä voi käyttää kaikissa sellaisissa työtehtävissä, joissa ei tarvita turvajalkineita.

Tuttua laatua ilman turvaominaisuuksia

Uudet CASUAL-kengät näyttävät klassisilta tennareilta. Niissä ei ole MASCOTin muille jalkineille tunnusomaisia varvassuojia, naulasuojia tai muita turvaominaisuuksia. Sen sijaan ne ovat käytössä todella mukavat: painoa on vain alle 300 grammaa ja päkiäosa on erityisen taipuisa. Kenkien pinta on mokkanahkaa ja pohja kumia.

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL -kengät ovat oiva valinta kaikkiin sellaisiin tehtäviin, joissa pärjää tavallisilla tennareilla. Kenkiä voi ostaa/tilata MASCOT-jälleenmyyjiltä.