Legendaarinen Monzan kilparata

yhteistyöhön kansainvälisen työvaatemerkin kanssa
2019 - Monza Eni Circuit - Kilpa-auto
15. Maaliskuuta 2019

 Kuva: E. Ghidini / Monza Eni Circuit

Kun vuoden 2019 kausi käynnistyy maaliskuussa Monzassa, maailmankuululla kilparadalla on täysin uusi ilme. Monza Eni Circuit on aloittanut yhteistyön suuren eurooppalaisen työvaatevalmistajan MASCOTin kanssa. MASCOT toimittaa seuraavalla kolmella kaudella Monza Eni Circuitin työntekijöiden työvaatteet.

Moottoriurheilusta on tullut merkittävä liiketoiminta-alue MASCOTille, joka on tunnettu laadukkaiden työvaatteiden kehittäjänä ja valmistajana. MASCOTin työvaatteita käytetään niin kaupan alalla, rakennusalalla, tuotannossa kuin teollisuudessakin.

Hyvä maine ja vahva sitoutuminen

MASCOTin päätoimipaikka sijaitsee Tanskassa, mutta sillä on omia myynti- ja palveluorganisaatioita eri puolilla Eurooppaa, myös Italiassa. Uusi yhteistyösopimus Monza Eni Circuitin kanssa vahvistaa MASCOTin asemaa moottoriurheilun alalla.

Historiallisen Autodromo Nazionale Monza -kilparadan taustalla oleva organisaatio on etsinyt erityisesti moottoriurheiluun vahvasti sitoutunutta työvaatekumppania, jolla on vankka ymmärrys moottoriurheilun maailmasta. Monzan radan toimitusjohtaja Pietro Benvenuti kertoo: ”Monzan radalla on ollut aina hyvä maine moottoriurheilupiireissä, ei pelkästään lähes satavuotisen historiansa vuoksi, vaan myös siellä työskentelevien ihmisten vahvan sitoutumisen ansiosta.”

Edelläkävijä moottoriurheilun maailmassa

”Työntekijämme antavat asiakkaille ja yleisölle ensivaikutelman Monzasta. Siksi heidän on ilmennettävä tehokkaasti historiallisen yrityksemme arvoja ja arvostettua imagoamme”, Pietro Benvenuti kertoo ja jatkaa: ”Käännyimme MASCOTin puoleen saavuttaaksemme tämän tavoitteen ja pyysimme heitä valitsemaan sopivat vaatteet työntekijöillemme, jotka ovat koko ajan liikkeessä. MASCOT on nousemassa edelläkävijän asemaan moottoriurheilun maailmassa ja jakaa kanssamme pyrkimyksen kohti alansa huippua. MASCOTista löysimme kumppanin, joka valmistaa monipuolisia ja laadukkaita teknisiä vaatteita ammattilaiskäyttöön. Ne sopivat koko henkilökunnallemme – niin rata- kuin toimistotyöntekijöillekin.”

Kumppanuutta vahvistavat yhteiset arvot

MASCOTin väki on innoissaan brändin vahvasta asemasta moottoriurheilun parissa – se houkuttelee myös Monza Eni Circuitin kaltaisia maineikkaita ja laatutietoisia yhteistyökumppaneita. MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl toteaa: ”Meille oli todellinen kunnia tulla valituksi Monza Eni Circuitin viralliseksi vaateyhteistyökumppaniksi. Maailman taitavimmat kuljettajat ovat kilpailleet Monzan radalla tekniikan huipputasoa edustavilla autoilla jo lähes sadan vuoden ajan. Autodromo Nazionale Monza on kumppani, jolla on vahvat perinteet ja joka arvostaa korkeaa laatua. On hienoa työskennellä ammattilaisten kanssa, jotka – niin kuin mekin – arvostavat sekä vaatteille että yhteistyölle asetettuja korkeita laatuvaatimuksia. Pyrimme täyttämään nämä vaatimukset ja olemaan osaltamme mukana vaikuttamassa Monzan uudistettuun visuaaliseen ilmeeseen tulevilla kausilla”, Michael Grosbøl sanoo.

Monza Eni Circuit on valinnut tuotteita erityisesti MASCOTin stretch-työvaatevalikoimasta työntekijöilleen, jotka toimivat esimerkiksi tapahtumakoordinaattoreina ja huolto- ja toimistotyöntekijöinä. Monzan historiallisella kilparadalla vierailee vuosittain yli 1,8 miljoonaa ihmistä erilaisissa tapahtumissa ja moottoriurheilukilpailuissa. Vierailijoita ottavat jatkossa vastaan Tanskassa suunniteltuihin työvaatteisiin pukeutuneet työntekijät.

Pietro Benvenuti - General Manager at Monza Eni Circuit Michael Grosbøl - Managing Director MASCOT
 Kuva: Monza Eni Circuit

Monzan toimitusjohtaja Pietro Benvenuti ja MASCOTin toimitusjohtaja Michael Grosbøl odottavat innolla tulevaa, korkeille laatuvaatimuksille perustuvaa yhteistyötä.

Tietoja Monza Eni Circuitista

Kun Monzan rata rakennettiin vuonna 1922, se oli maailman kolmas moottoriurheilutarkoitukseen suunniteltu kilparata. Rataa on vuosien saatossa alettu kutsua vauhdin temppeliksi, ja monet moottoriurheilun legendaarisimmista hetkistä on koettu nimenomaan Monzassa. Monzan radalla järjestetään vuosittain paljon erilaisia kilpailuja. Siitä lähtien, kun Formula 1 -sarja perustettiin 1950-luvulla, Italian osakilpailu on järjestetty vuosittain 5 770 metriä pitkällä Monzan radalla.

Tietoja MASCOTista

MASCOT on yksi Euroopan suurimmista yksityisomistuksessa olevista työvaatevalmistajista, ja sen valikoimissa on työvaatteita monien eri alojen ammattilaisille. MASCOT on kasvanut vähitellen tunnetuksi brändiksi muun muassa moottoriurheilun alalla. Yrityksellä on kattava yhteistyösopimus Audi Sportin kanssa FIA Formula E- ja DTM-sarjoissa, ja lisäksi MASCOT on tukemassa Dakar-ralliin osallistuvaa joukkuetta ja Tanskan DTC-sarjassa kilpailevia joukkueita. Vuodesta 2019 lähtien MASCOT on esillä myös Monza Eni Circuit -kilparadalla Italiassa.

2019 - Ultimate Stretch - jump - Lämpötakki - Housut polvitaskuilla - MASCOT<span>® ADVANCED</span>

Mukavuus ja kestävyys ovat avainasemassa, kun MASCOT suunnittelee uusia työvaatteita. Uusimman ULTIMATE STRETCH -malliston vaatteet ovat niin mukavia, ettei niitä haluaisi riisua ollenkaan.

2019 - MASCOT<span>® WORKWEAR -  Monza - logo</span>