Kevyttäkin kevyemmät ja taipuisat turvajalkineet

2019-MASCOT FOOTWEAR MOVE-F0300-909 Turvajalkineet
12. Huhtikuuta 2019
Uuden MASCOT® FOOTWEAR MOVE -malliston turvajalkineet ja -saappaat ovat todella kevyitä ja muodoiltaan nykyaikaisia. Lisäksi niissä on innovatiivinen välipohja. Keveytensä ja taipuisien pohjamateriaaliensa ansiosta jalkineet tuntuvat jalassa erityisen joustavilta ja mukavilta.

Tänä keväänä lanseerattavan MASCOT® FOOTWEAR MOVE -turvajalkinemalliston suunnittelussa on painotettu erityisesti käyttömukavuutta ja liikkumisen vapautta. Mallistossa on viisi erilaista jalkinemallia. Niissä kaikissa on samat perusominaisuudet, mutta muodoiltaan, väreiltään ja kiinnitystavoiltaan ne ovat erilaisia.

Innovatiiviset pohjamateriaalit

Malliston tunnusmerkkinä on innovatiivisesta ja erittäin kevyestä Phylon-materiaalista valmistettu ainutlaatuinen välipohja. Phylon-pohjien valmistusaineena käytetään etyleeni-vinyyliasetaattia (EVA), joka muokataan erityisen kompressiotekniikan avulla kiinteäksi ja kestäväksi vaahdoksi. Vaahdon joukossa olevat ilmakuplat tekevät pohjista tavallista kevyemmät ja taipuisammat. Kaikissa malliston turvajalkineissa on irrotettavat, iskunkestävät sisäpohjalliset, jotka suojaavat selkää ja jalkoja työpäivän rasituksilta. Työt sujuvat siis mukavasti kovista alustoista ja tuntikausien seisomisesta ja kävelystä huolimatta.

Kevyttäkin kevyemmät turvajalkineet

Vain 440 grammaa painavat turvajalkineet ovat joustava ja mukava valinta monenlaisiin työolosuhteisiin. Keveyteen vaikuttavat sekä Phylon-välipohja, kevyestä komposiitista valmistettu varvassuoja että edistyksellisestä erikoiskankaasta valmistettu naulasuoja.

Turvallisuudesta ei tingitä

Kaikissa MOVE-malliston turvajalkineissa on kantapäävahvike ja luonnonkumipohja, jonka ansiosta jalkineet kestävät jopa 300 asteen kontaktikuumuutta. Tahraamattomista pohjista ei jää jälkiä lattioihin tai muihin alustoihin. Kaikki MOVE-mallit ovat ESD-hyväksyttyjä, ja niillä on EN ISO 20345: 2011 -standardin mukainen suojausluokka S1P tai S3.


MASCOT® FOOTWEAR MOVE -turvajalkineita voi ostaa/tilata MASCOT-jälleenmyyjiltä. Jalkineisiin voi valita joko perinteiset nauhat tai Boa® Fit -kiinnityksen. Useista malleista on saatavana sekä miesten että naisten kokoja.