Vedenpitäviä ja kevyitä kuoritakkeja miehille ja naisille

2019-Malleja Kuoritakki
18. Kesäkuuta 2019

Oletko kyllästynyt paksuihin ja painaviin takkeihin, jotka haittaavat työntekoa? Kokeile MASCOTin kevyitä kuoritakkeja! Ne sopivat vaihtelevaan säähän, suojaavat sateelta ja niiden toiminnalliset ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Kuoritakit ovat sertifioidusti hengittäviä sekä tuulen- ja vedenpitäviä (EN 343). Naisille ja miehille on omat mallinsa.

Tuulelta ja sateelta suojaavat ulkovaatteet ovat välttämätön hankinta, jos töitä pitää tehdä ulkona säästä riippumatta. MASCOTin uudet miesten ja naisten kuoritakit ovat kevyitä, tuntuvat mukavilta ja pitävät kuivana.

Takkien kevyt ja kulutuksenkestävä pintamateriaali suojaa sertifioidusti sekä sateelta että tuulelta. Koska vuori on kevyt ja ohut ja takin leikkaus vartalonmyötäinen, takki myötäilee vartalon liikkeitä vaivatta. Tämä tekee takista käytännöllisen ja sopivan mihin tahansa työtehtäviin. Kylminä päivinä kuoritakin alle voi pukea yhden ylimääräisen paidan. Takeissa on vetoketjun alla ja hihansuissa tuulilista, joka estää kylmää ilmaa pääsemästä takin alle. Kuoritakkien tärkeisiin ominaisuuksiin kuuluu myös sertifikaatin mukainen hengittävyys. Hengittävä takki siirtää ylimääräisen lämmön pois eikä anna ihon kostua tai kastua hiestä.

Kätevät taskut ja yksityiskohdat

MASCOTin uusissa kuoritakeissa on runsaasti yksityiskohtia, joista on hyötyä arjen kiireessä. Irrotettavassa hupussa on vuori ja säädettävä kuminauha. Takissa on sisätasku, rintatasku ja vetoketjulliset etutaskut sekä irrotettava henkilökorttipidike. Helman voi kiristää tiukaksi kuminauhalla. Hihojen CORDURA®-vahvikkeet parantavat takin kulutuksenkestävyyttä, ja heijastimet varmistavat näkyvyyden työpaikalla.

 

2019-Malli

 

MASCOT® ACCELERATE -mallistoon kuuluvia miesten ja naisten kuoritakkeja on saatavana kolmessa uudessa ja raikkaassa värissä: ruohonvihreä/vihreä, kirkkaanpunainen/musta ja taivaansininen/tumma laivastonsininen. Klassista linjaa edustavat tutut musta, tumma laivastonsininen ja tumma antrasiitti/musta. Takkien kevyemmät versiot (18011 + 18001) ovat muuten samanlaisia, mutta ne eivät ole vedenpitäviä vaan vettähylkiviä.

 

18311-231 MASCOT® ACCELERATE -kuoritakki, hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä, naisten malli.
18301-231 MASCOT® ACCELERATE -kuoritakki, hengittävä, tuulen- ja vedenpitävä.

 

 2019-KuoritakitMASCOT® ACCELERATE 18301-231 | Kuoritakki

 

2019-Naisten takit MASCOT® ACCELERATE 18311-231 | Kuoritakki, Lady ommeltu