Työtehtävän mukaan valitut jalkineet

parantavat turvallisuutta
2020 - MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -Turvasaappaat F0220-902 -Jalkapöydän suoja
31. Heinäkuuta 2020
Tukevat turvajalkineet ovat erityisen tärkeät ympäristöissä, joissa pinnat ovat liukkaita, jalkoihin kohdistuu painetta tai niiden päälle voi pudota jotain. MASCOTin uusi turvasaapas suojaa jalkapöytää paineelta ja iskuilta ja sopii erityisesti tehtäviin, joissa jalkapöytä on alttiina.

Työtehtävän mukaan valitut turvajalkineet lisäävät turvallisuutta.

Pitävyys riippuu pohjasta

Hyvä pito on tärkeää erityisesti, jos työ tapahtuu vaihtelevalla ja epätasaisella alustalla. Jos tasapainoa pitää kävellessä ja seisoessa jatkuvasti korjata, työskentely kuormittaa jalkoja ja selkää turhaan. Kun jaloissa ei ole pitoa, voimia kuluu työnteon lisäksi tasapainon säilyttämiseen. Turvajalkineiden pohjiin kannattaa siksi kiinnittää huomiota.

Turvajalkineen pito riippuu pohjan materiaalista ja kuviosta. Kaikki MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -malliston turvasaappaat täyttävät tiukimmat pohjien liukastumisenestoa koskevat vaatimukset (SRC). Niiden PU-muovista/kumista valmistettu pohja on kehitetty vaativiin ympäristöihin ja kestää korkeintaan 300 asteen kontaktikuumuuden. Lisäksi iskunkestävä PU/kumi lisää jalkineiden käyttömukavuutta.

Turvajalkineissa myös erityisominaisuuksia

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY -mallistossa on useita tukevia turvajalkineita, esimerkiksi uusi turvasaapas F0220-902. Se suojaa erityisen hyvin jalkapöytään kohdistuvalta paineelta ja minimoi iskujen ja murtumien riskin. Jalkapöydän suoja on osa saappaan yläosaa, eikä sitä huomaa kävellessä eikä työskennellessä. Lisäksi saappaassa on komposiittivarvassuoja, joka ei johda lämpöä eikä kylmyyttä. Antistaattiset, iskunkestävät ja erityisen kulutuksenkestävät pohjalliset on helppo ottaa pois.

 

MASCOTin ergonomiset pohjalliset (FT090, FT091, FT092) on sertifioitu tähän saapasmalliin sopiviksi, joten saappaiden sertifiointi on voimassa myös pohjallisten kanssa.

 

F0220-902-09-turvasaappaita on varastossa, joten niitä voi ostaa/tilata MASCOTin jälleenmyyjän kautta.