Montako vaatekerrosta

    MIX: vaihtele värejä – virtaviivaisesta tyylistä tinkimättä-Mies
    Sun, 11 Oct 2020
    Varsinkin ulkotöissä kannattaa harrastaa kerrospukeutumista. Lämpötakki tai lämpöliivi sopii keväällä ja syksyllä uloimmaksi kerrokseksi ja kylmimpinä kuukausina eristäväksi välikerrokseksi.

    Syksyn lähestyessä kannattaa miettiä, pitävätkö omat työvaatteet olon mukavana ja lämpimänä koko työpäivän ajan. Oikeanlaiset vaatteet päästävät raskaassa työssä syntyvän ylimääräisen lämmön haihtumaan, eikä iho kostu ja keho ala palella, kun vauhti välillä hidastuu. Eristäväksi kerrokseksi puetut lämpövaatteet auttavat pitämään ruumiinlämmön tasaisena koko työpäivän.

    Pukeudu kerroksittain

    Fyysisessä työssä on tärkeää, että hiki pääsee haihtumaan eikä tee ihoa kosteaksi. Kosteutta siirtävä T-paita on hyvä valinta alimmaksi kerrokseksi. Töiden intensiteetti vaihtelee monissa ammateissa työpäivän aikana, ja rauhallisempina hetkinä saattaa tulla kylmä.

    Lämpötakki on hyvä lisäkerros, sillä sen saa nopeasti päälle ja se hyödyntää lämpötilan vakauttamisessa kehon omaa lämpöä. Erityisen kylminä, tuulisina ja sateisina päivinä sen päälle kannattaa pukea vielä tuulen- ja vedenpitävä kolmas kerros.

    Kevyt ja tehokkaasti eristävä edistyksellinen vuori

    Useimmissa MASCOTin lämpötuotteissa on kevyt CLIMASCOT® Lightweight Insulation -polyesterivuori. Se puristuu helposti kasaan eikä vie paljon tilaa. Lämpötakki on siis helppo pitää mukana, ja jos päivän aikana tulee kuuma, sen voi pakata laukkuun. Polyesterin ansiosta vuori palautuu nopeasti muotoonsa ja eristää hyvin.

    Hengittävä ja nopeasti kuivuva CLIMASCOT® sopii varsinkin töihin, joissa intensiteetti vaihtelee päivän aikana. Se auttaa kehoa yhtäältä haihduttamaan raskaissa töissä syntyvän lämmön ja kosteuden ja toisaalta pysymään kuivana ja lämpimänä rauhallisina hetkinä. Olo pysyy siis mukavana koko työpäivän ajan.

    Eristäviä liivejä ja takkeja miehille ja naisille

    MASCOT® ACCELERATE -malliston CLIMASCOT®-vuorillisista lämpöliiveistä ja lämpötakeista on saatavana erikseen miehille ja naisille sopivat istuvuudet. Lämpötuotteet tuntuvat kevyen vuorin ansiosta kevyiltä eivätkä haittaa liikkumista työpäivän aikana.

     

    Nainen MIX: vaihtele värejä – virtaviivaisesta tyylistä tinkimättä 

    Lämpötuotteet sopivat yhteen sekä saman malliston muiden tuotteiden että MASCOTin muiden mallistojen kanssa. Sekä takeista että liiveistä on saatavana kuusi eri väriä: musta, tumma antrasiitti, tumma laivastonsininen, taivaansininen, kirkkaanpunainen ja ruohonvihreä. Jos kaipaat vaihtoehtoa lämpötakille tai -liiville, voit käyttää eristävänä kerroksena myös fleecepuseroa tai neulepaitaa. Erityisen kylminä päivinä ne sopivat ylimääräiseksi eristäväksi kerrokseksi.

    Miehet

    18015-318 MASCOT® ACCELERATE -takki, CLIMASCOT®-vuori

    18065-318 MASCOT® ACCELERATE -talviliivi, CLIMASCOT®-vuori

    Naiset

    18025-318 MASCOT® ACCELERATE -takki, CLIMASCOT®-vuori, naisten istuvuus

    18078-318 MASCOT® ACCELERATE -talviliivi, CLIMASCOT®-vuori, naisten istuvuus

    MASCOT® ACCELERATE