Onko työvaatteissasi JOUSTOA

?
2020_MASCOT ACCELERATE SAFE_Suojatyövaatteet-man-Takki-Housut polvitaskuilla-hi-vis red
16. Marraskuuta 2020
Työvaatteita käytetään päivässä pidempään kuin vapaa-ajan vaatteita. Mutta tuntuvatko ne yhtä mukavilta kuin vapaa-ajan vaatteet?

Olemme tottuneet joustavista materiaaleista valmistettuihin vapaa-ajanvaatteisiin. Jopa farkut joustavat ja tuntuvat liikkuessa todella mukavilta. Nyt samaa voi odottaa myös huomiovaatteilta, jotka suojaavat käyttäjiä yhä useammilla toimialoilla ja ammateissa. MASCOTin uusi kattava huomiovaatemallisto on valmistettu kulutuksenkestävistä ja joustavista materiaaleista. Tuotteiden näkyvyys on sertifioitu. 

Sertifioidusti näkyvät EN ISO 20471 -vaatteet

Hyvä näkyvyys ja täydellinen liikkumisen vapaus on mahdollista saavuttaa yhtä aikaa. MASCOTin joka suuntaan joustavasta kankaasta ommellut tuotteet takaavat mukavan olon koko työpäiväksi, ja EN ISO 20471 varmistaa, että näkyvyyttä koskevat vaatimukset täyttyvät. Housut voi lisäksi pestä teollisesti 60 asteessa.

Kerran joustava, aina joustava

"Näitä housuja ei tee mieli riisua ollenkaan!" oli monien reaktio, kun MASCOT lanseerasi ensimmäisen joustavien työhousujen mallistonsa. Tuolloin tarjolla ei vielä ollut huomiovärejä, vaan mustaa, valkoista ja sinistä. Joustavista työhousuista tuli erottamaton osa todella monien työvaatetusta. Kun niiden mukavuuden on kerran tajunnut, vanhaan ei ole enää paluuta. Siksi MASCOT tuo nyt markkinoille myös joustavia huomiovaatteita. Malliston nimi on MASCOT® ACCELERATE SAFE. Housujen fluoresoiva kangas on kevyttä, joustavaa, erittäin kulutuksenkestävää ja vettähylkivää. Pehmeä nurja puoli ja kankaan joustavuus takaavat, ettei housuja melkein edes tunne päällä. Taskut on suunniteltu niin, että ne voi huoletta täyttää liikkumisen vapauden kärsimättä.

Terävät linjat takaavat urheilullisen ilmeen

Vaatteiden pitää tietysti tuntua mukavilta, mutta myös näyttää hyviltä. MASCOT® ACCELERATE SAFE -malliston suunnittelijat ovat tähdänneet innovatiiviseen ja urheilulliseen ilmeeseen. Vinot ja epäsymmetriset heijastimet hoikentavat vaatteiden ulkonäköä ja tekevät siitä dynaamisen. Heijastimiin viilletyt kolot korostavat modernia vaikutelmaa. Heijastimet eivät heikennä liikkumisen vapautta, koska ne on valmistettu joustavasta materiaalista. Urheilullista ilmettä luovat myös kontrastikankaiden terävät muodot. Ne seuraavat kehon liikeratoja ja viimeistelevät dynaamisen kokonaisuuden.

Huomiovaatteita kaikille

MASCOT® ACCELERATE SAFE on kaksivärinen mallisto, jonka tuotteilla voi vaatettaa itsensä päästä varpaisiin. Väriyhdistelmiä ja kokoja on runsaasti. Malliston housuja valmistetaan sekä joka suuntaan joustavista että joustamattomista kankaista. Osaan malleista on lisätty joustavia alueita. Näkyvyyttä ja käyttömukavuutta tarvitsevat tietysti myös naiset. MASCOT® ACCELERATE SAFE tarjoaa naisille kaikkea T-paidoista takkeihin ja housuista puolihameisiin. Kyseiset tuotteet on kehitetty nimenomaan naisille sopiviksi. Tutustu kattavaan valikoimaan osoitteessa

MASCOT® ACCELERATE SAFE